VIĐEN U RESTORANU

Viggo Mortensen posjetio Zagreb

20.03.2010 u 22:18

Bionic
Reading

Kako pišu 24 sata, Glumac Viggo Mortensen viđen je u zagrebačkom restoranu Stari fijaker, gdje je večerao s dvije djevojke

Tajnu identiteta poznatog glumca razriješio je naš glumac Hrvoje Klobučar, koji je slučajno bio u istom restoranu, te je otklonio sumnje prisutnih i pozdravio se s Mortensenom.

Američki glumac u zagrebački restoran došao je oko 21.30 u društvu dvije djevojke. Bio je ležerno odjeven i imao je trodnevnu bradu. Sve troje su pušači, pa su sjeli na terasu i naručili pivo. Konobaru su rekli da su čuli da se tu dobro jede, pa su se u to došli i osobno uvjeriti. Vlasnik restorana Ivan Juras počastio ga je štruklima, koje su se Viggu jako svidjele.

Zvijezda filmova 'Gospodar prstenova' i 'Hidalgo' oduševila je sve prisutne jer nije bila zahtjevna i spremno je pozirala s gostima. Mortensen i djevojke u 'Starom fijakeru' proveli su oko sat vremena. Šuška se da Viggo snima film u Srbiji, pa je malo došao vidjeti i Zagreb. Glumac je prošlog ljeta bio u Gradacu kraj Ploča, gdje je uživao u moru i suncu.