ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Venera u Lavu ljubavi daje notu dramatike

13.07.2016 u 22:41

Bionic
Reading

Kad Venera pozvoni na vrata, nema izmotavanja! Ljubav je tu, no od polovice srpnja do početka kolovoza mogla bi biti pomalo filmska

Od utorka, 12. srpnja do 5. kolovoza, Venera, planet ljubavi, ljepote i luksuza, prolazit će teatralnim i dramatičnim Lavom. Dio tog razdoblja u Lavu će biti i Merkur i, dakako, Sunce.

Zahvaljujući tome, od 23. do 31. srpnja utjecaj ovog plamenog znaka bit će snažno naglašen. Takva će planetarna slika najviše pogodovati Ovnovima, Strijelcima, Blizancima, Vagama i samim Lavovima.

Tijekom Venerina boravka u Lavu bit ćete skloni dramatičnim ljubavnim gestama, burnim počecima ili raskidima veza, preuzimanju rizika i davanju skupih poklona.

Željet ćete se pokazati pred javnosti u najboljem svjetlu pa ćete nositi dizajnersku odjeću, koristiti više šminke i parfema te koračati uzdignute glave i uvučenog trbuha.


U međuljudskim odnosima ponos i prestiž dobivaju na značaju. Borbe ega bit će češće nego inače pa će se mnogi parovi sukobiti jer će svaki partner željeti prevlast u odnosu.

Neobazrivost ili nepoštovanje u komunikaciji također će biti povod za prepirke. Ako vas netko zove telefonom ili vam šalje poruku, odgovorite mu čim prije da se ne uvrijedi.

Pod utjecajem Lava, specijalni efekti bit će važniji od sadržaja. Razgovori s predstavnicima suprotnog spola neće biti dubokoumni nego će za cilj imati izazivanje divljenja i ostavljanje povoljnog dojma.

Želite li nekoga osvojiti, uspjet ćete budete li mu podilazili i hranili mu ego. Isto vrijedi i za vas, ako ste meta nečijeg udvaranja. Padat ćete na laskanje i komplimente, ne analizirajući koliko su iskreni. Vjerovat ćete onom što vidite ili čujete, osobito ako je kićeno, svjetlucavo ili glasno.