STOTA IZVEDBA

Veliko slavlje Torjanca i Janjić s Ivom Josipovićem

  • Autor: I. Č.
  • Zadnja izmjena 19.01.2017 00:37
  • Objavljeno 12.12.2016 u 11:27
  • +13
  • +10

U Dramskom kazalištu Gavella održana je Svečana 100. izvedba predstave 'Ritina škola'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije/Planet Art

Odlična komedija kazališta Planet Art 'Ritina škola' s Markom Torjancem i Natašom Janjić u glavnim ulogama, koju nisu zaobišle dobre kritike, priznanja i nagrade, proteklog je tjedna doživjela i stotu izvedbu, a malom kazališnom slavlju u Gavelli pridružio se i bivši predsjednik RH Ivo Josipović sa suprugom te redatelj Vinko Brešan i čestitali glumcima

Duhovita, brza i dirljiva priča o frizerki i profesoru malo je koga ostavila ravnodušnim protekle dvije i pol  godine koliko je prošlo od premijere, a velik aplauz publike glumci su doživjeli i prilikom svečane stote izvedbe 'Ritine škole' u Gavelli proteklog tjedna.

Među onima koji su došli pogledati predstavu bio je i redatelj Vinko Brešan, bivši predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović sa suprugom Tatjanom, a s Markom Torjancem, koji je ujedno i redatelj predstave, bio je i njegov sin Jan.

Facebook/ Planet Art

Facebook/ Planet Art

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook/ Planet Art


Ivo i Tatjana Josipović čestitali su redatelju i glumcu Marku Torjancu 12. rođendan Planet Arta

Nataša je tako prošlog tjedna imala dvije velike večeri, jednu kazališnu premijeru 'Priče iz Bečke šume' i stotu izvedbu 'Ritine škole' zahvaljujući kojoj je nastupala diljem Hrvatske.

'Vremena su teška i ljudi se vole nasmijati i baš zato je kod nas jako popularna komedija. Moram priznati da sam zaista uživala igrajući drame, ali me zadnjih nekoliko godina intenzivno hvata velika glad za komedijama i uživam igrati u njima. Imam sreću da trenutačno igram u dvije baš punokrvne komedije i jako me to veseli te se sama relaksiram nasmijavajući i zabavljajući ljude. Shakespearea mi je pun kufer i baš sam ga se nekako naigrala. Razumijem njegovu veličinu. Znam da je nepresušno vrelo i za glumce i za redatelje i uopće za čitanje je svevremenski, ali ja sam ga se baš naigrala i dosta mi ga je', objasnila je Nataša Janjić nedavno uspjeh 'Ritine škole' nakon osvojene nagrade za najbolju žensku ulogu u toj predstavi na Festivalu glumca u Vukovaru.

Gavella

Gavella

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Gavella


Nataša Janjić i Vinko Brešan

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!