VANDA WINTER

Veliko iznenađenje lijepe glumice

17.02.2014 u 14:39

Bionic
Reading

Dana 23. veljače, u KD V. Lisinskog održava se manifestacija 'Glumci glumcima' na kojem će se svojim pjevačkim nastupom mlađa generacija glumaca zahvaliti i poslati poruku glumačkim velikanima da ih nisu zaboravili. Među 30-ak glumica i glumaca nastupit će i Vanda Winter koja, osim angažmana u kazalištu, radi i na svom solo albumu

Svi glumci uključeni u projekt (Jasna Bilušić, Arijana Čulina, Mila Elegović, Bojana Gregorić Vejzović, Hana Hegedušić, Barbara Rocco, Nera Stipičević, Goran Navojec, Anja Šovagović, Iva Visković, Vanda Winter, Enes Kišević, Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Špiro Guberina, Nikša Kušelj, Igor Mešin, Vedran Mlikota, Đani Stipaničev, Boris Svrtan, Rade Šerbedžija, Adalbert Turner, Ana Kraljević, Ljiljana Bogojević, Ksenija Prohaska, Nataša Janjić-Lokas, i Filip Šovagović) pjevat će i nastupati pro bono, a podršku ovoj vrijednoj inicijativi dao je i Grad Zagreb koji je glavni pokrovitelj koncerta.

Među mnogobrojnim sudionicima koji nastupaju 23. veljače u KD V. Lisinskog je i Vanda Winter, s kojom smo popričali o predstojećem angažmanu i albumu na kojem momentalno radi; bit će to veliko glazbeno iznenađenje lijepe glumice.