LJUBAV, SELIDBA I TETOVAŽE

Veliki životni zaokret i novi imidž naše slavne manekenke

17.10.2016 u 15:12

Bionic
Reading

Nakon svjetskog uspjeha u manekenstvu 26-godišnja Kristina Šalinović odlučila je okrenuti novu životnu stranicu. Prije deset mjeseci s dečkom Talijanom iz Milana se preselila u Zagreb, posvetila poduzetništvu, promijenila imidž i pokazala da njoj promjene u životu zaista donose sreću

Naša slavna manekenka, 26-godišnja Kristina Šalinović oduvijek je bila sklona promjenama imidža, no ove godine se odlučila i za veliku životnu promjenu. Nakon Milana, Zagreb je njezin novi dom, a u Hrvatsku se prije nekoliko mjeseci doselio i njezin dečko, majstor  tetovaže Enrico Migliorati. Zajedno su u Rijeci i Zagrebu otvorili studio za tetovažu NeroInk, a Kristina je i vlasnica nedavno otvorenog frizerskog salona u Zagrebu.

'Nisam ni znala da u sebi imam taj poduzetnički gen. Potpuno sam samouka kad je biznis u pitanju i zasad mi dobro ide', rekla je zgodna Riječanka za tportal. Trenutno se sve lijepo posložilo u Kristininom životu -  novi posao, ljubav i novi dom. Na pitanja o svadbi odmahuje rukom.

'To biste trebali pitati Enrica', sramežljivo će Kristina, dodavši u šali da prosidba još nije pala.

Uz novi biznis Kristina se nedavno pohvalila novom frizurom.

'Volim promjene u životu, a najlakše je promijeniti frizuru. Pa to je samo kosa', poručuje Šalinović, a zahvaljujući umijeću svog dečka tijelo je ukrasila i upečatljivim tetovažama.