19. SARAJEVO FILM FESTIVAL

Vatromet za kraj prve festivalske noći

17.08.2013 u 11:01

Bionic
Reading

Prvu festivalsku noć 19. Sarajevo Film Festivala, grad na Miljacki ispratio je gala prijemom u vrtu hotela Europa, gdje je točno u ponoć upriličen i vatromet

Filmski radnici, pjevači, političari, umjetnici i druge poznate ličnosti i gosti Festivala uživali su u nešto opuštenijoj atmosferi do kasno u noć.

Za glazbu bio je zadužen Elvis J. Kurtovich, pa je dobra zabava bila zagarantirana. Naravno, hrane i pića nije nedostajalo...

Svemu tome prethodio je prijem dobrodošlice koji je organizirao generalni pokrovitelj SFF-a, kompanija HT Eronet te ceremonija crvenog tepiha kojim su prodefilirali mnogi stvaraoci iz svijeta filma te druge javne osobe iz kulturnog, političkog i društvenog života BiH, ali i svijeta.

Svakako najveću pažnju publike, koja je u cijelosti ispunila festivalski trg, izazvao je prolazak ekipe filma 'Epizoda u životu berača željeza', predvođene glavnim akterima Nazifom Mujićem i Senadom Alimanović te redateljem Danisom Tanovićem.

Ni glumica Zana Marjanović nikoga nije ostavila ravnodušnim. Duga crna prozirna haljina bila je odličan izbor za početak devetodnevne filmske smotre.

Pogledajte i video: