U CENTRU PAŽNJE

Vatrena Matea Franić i damska elegancija Jelene Rozge

01.04.2016 u 13:50

Bionic
Reading

Mnogi poznati Splićani okupili su se sinoć na premijeri dokumentarca Brune Kovačevića 'Gnothi Seauton' o obitelji Kostelić, a u centru pažnje, uz redatelja i njegovu Mateu, koja se ovaj put isticala u crvenom odijelu i sa žutim štiklama na nogama, bila je Jelena Rozga, čiji besprijekorni stylinzi napokon ugodno iznenađuju. Lijepa Hana Huljić došla je u društvu brata Ivana, a dokumentarac je pogledao i Oliver Dragojević, kojeg sutra uz Gibonnija očekuje veliki koncert na zagrebačkom Trgu bana Jelačića

Zasigurno najzanimljiviju priču hrvatskog sporta u režiji Brune Kovačevića sinoć su u Splitu došli pogledati mnogi sportaši, pa i nogometaši Hajduka. Bio je ondje i Dino Rađa, ali i bivši hajdukovac Mirko Hrgović uz lijepu pratilju čije je ime zasad tajna. Iznenađenje na premijeri bio je i Oliver Dragojević, pjevač koji rijetko pohodi filmska događanja.

Mlada mama Anamarija Asanović unatoč nedavnom porodu ne odustaje od ispunjenog društvenog života. Za razliku od nekih svojih kolegica, Anamarija vrlo dobro zna odabrati outfit za svaki izlazak, što se za neke poznate dame ne bi moglo reći. Jelena Rozga, sudeći po profinjenim haljinama koje bira posljednjih tjedana, kao da je odlučila konačno raskrstiti sa svojim provokativnim imidžom 'pevaljke' i pokazati svoju otmjeniju stranu. Zaručena žena zasad ima puno više stila.


Ana Čagalj, Anamarija Asanović i Jelena Rozga


'Školarka' Hana Huljić s bratom Ivanom

Kad je u pitanju djevojka Brune Kovačevića, atraktivna Matea Franić - nema te filmske premijere na kojoj nije intrigirala svojom pojavom. Ovaj put odabrala je upečatljivu crvenu boju koja je bila garancija da se neće utopiti u masi. Matei je očito jako važno biti u prvom planu uz svog odabranika.


Matea i Bruno u društvu Olivera Dragojevića