PROMJENA PREZIMENA

Vanja Mamić više nije - Mamić

11.07.2016 u 18:36

Bionic
Reading

Prije nepunih mjesec dana Vanja je u razgovoru za tportal izjavila kako je konačno došlo vrijeme da uzme svoje djevojačko prezime Horvat, što je, kako se vidi na njezinom Instagramu, službeno i napravila

Prije pet godina nakon rastave od Zorana Mamića Vanja je odlučila zadržati prezime svog bivšeg supruga do punoljetnosti svoje dvoje djece, kćeri Nine i sina Bruna.

'Djeca se prezivaju Mamić pa bi mi bilo nelagodno da negdje moram objašnjavati zašto mi djeca imaju jedno, a ja drugo prezime. Odlučila sam da ću do njihove punoljetnosti zadržati ovo prezime, ako u moj život netko ne uđe zbog čega bih to bila spremna učiniti ranije', rekla je tada Vanja koja je prošli mjesec svoju namjeru i ispunila i uzela djevojačko prezime Horvat koje je stavila i na svoj profil na Instagramu.

O promjeni prezimena govorila je prije mjesec dana za tportal govoreći o svojim roditeljima Dunji i Hrvoju Horvatu s kojima je bila na premijeri dokumentarca Mirjane Hrge 'Prvi put'.

'Ako se nekime istinski ponosim u svom životu, onda je to moj otac. Za mene je on čudo od čovjeka. I kao roditelj, i kao suprug i kao sportaš, za mene je samo najbolji. Tata je moje svjetlo života i moj uzor. Možda je ovo pravi trenutak, kad već razgovaramo o obitelji Horvat, da kažem kako ću ponovno uzeti djevojačko prezime', rekla nam je tada Vanja.