'DUBAI JE PREDIVAN'

Vanja Mamić u bikiniju izgleda kao milijun dolara

13.01.2015 u 12:27

Vanja Mamić u Dubaiju

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vanja Mamić

Bionic
Reading

Vanja Mamić hladni je prosinac zamijenila toplim Dubaijem u kojem je uživala tjedan dana u dobrom društvu, no ipak, priznala nam je da su joj nedostajala djeca, baš kao i ona njima

Brojne uspješne i sretne žene priznale su da su tek u svojim četrdesetim godinama života postale samosvjesne, ispunjene te da konačno uživaju punim plućima. Jedna od njih je i Vanja Mamić, lijepa poduzetnica koja je tijekom prosinca tjedan dana uživala u raskošnom Dubaiju.

Ondje, kako nam je rekla, nije bila prvi puta. 'Bila sam s društvom i bilo je prekrasno, kao i uvijek. Premda se ne smatram velikim domoljubom, uvijek stojim iza toga da su jedini raj na zemlji Jadransko more i Maldivi. Ali Dubai je također predivan', rekla nam je Vanja. Posebno je oduševljena pogledom s restorana Atmosphere na 122. katu najviše zgrade na svijetu, Burj Khalife, te skijanjem u pustinji.

Osim u tamošnjim turističkim atrakcijama, Vanja je uživala u sunčanju i kupanju tijekom kojega je još jednom dokazala koliko je važno njegovati sportski duh. Vanja naime svakodnevno odlazi na jahanje, zbog čega joj na figuri mogu pozavidjeti i dvostruko mlađe žene.

U razgovoru nam je priznala da je ovo prvi puta da je u Dubai putovala bez djece, 20-godišnje Nine i tri godine mlađeg Brune, te da su joj jako nedostajali, baš kao i ona njima. 'Najviše im je nedostajala moja kuhinja. Kuham svaki dan jer volim da moja djeca jedu friško, a ne da žive na sendvičima. Svakodnevno odlazim na plac, popričam s kumicama i uživam u kuhanju', rekla nam je ponosna mama Vanja.