ASTRO PROFIL

Vagama je loš odnos draži od samoće

12.10.2015 u 13:18

Bionic
Reading

Vage kotiraju vrlo visoko kao ljubavni i seksualni partneri. Ovo se osobito odnosi na žene, od kojih su mnoge prava premija za ljubavnike ili supružnike

Razlozi su popularnosti Vaga privlačan izgled, elegancija i otmjeno držanje koji navode njihove partnere da ih pokazuju društvu kao trofeje. One spremno igraju tu ulogu jer u pravilu ne traže i ne nude emocionalnu dubinu već društvo i površne užitke.

Ako su iskreno zaljubljene ili imaju financijskih interesa, tople su, pažljive i uslužne prema voljenom i njeguju odnos kao najvažniju stvar na svijetu.

No ako nisu mažene i obasute partnerovom pažnjom ili materijalnim blagodatima, neće se žrtvovati iz odgovornosti prema obitelji ili bračnim zavjetima nego će potražiti pažnju na drugom mjestu.

Strah od samoće jedini je njihov motiv za ostanak u vezi s nekim koga ne vole ili od kojeg nemaju opipljive koristi. Vaga koja ne vjeruje da može naći nekog boljeg zadovoljit će se i najmanje lošim dostupnim partnerom.

Ona: na visokoj cijeni

Kao Venerine štićenice, Vage su najljepši znak. Neumorno koriste svoju tjelesnu privlačnost u svim životnim situacijama i nastoje sačuvati taj adut i u poodmakloj dobi.

Nerado su same, jer se bez partnera osjećaju neuravnoteženo i prazno. Kao partnerice su cijenjene jer su tolerantne, miroljubive i žele ugoditi. U seksualnom su smislu vrlo prilagodljive i rado udovoljavaju partnerovim željama.

Teže za skladnim odnosom i klone se svađa, sukoba i vike. Groze se agresivnosti i nametljivosti pa im odgovara miroljubiv i diplomatičan suputnik. Uživaju u koketiranju pa im je potreban tolerantan partner koji shvaća da je njihovo očijukanje uglavnom igra.

Na njihovu nesreću, privlače ih naglašeno muževni muškarci, s kojima teško nalaze mir. Nerijetko padaju u zagrljaj neprikladnim partnerima jer bježeći od samoće nepromišljeno i brzopleto ulijeću u vezu.

Ljubavni partneri povremeno im prigovaraju zbog neodlučnosti i tromosti. Vole biti dotjerane i privlačne u svakoj situaciji pa redovito troše mnogo novca na odjeću, kozmetiku i nakit.

On: koketira iz navike

Muškarac u ovom znaku na glasu je kao velik šarmer i zavodnik. Uredan je i dotjeran, a uz njega se svaka žena osjeća ugodno. Pažljiv je, ljubazan i duhovit, a čestim komplimentima lako pridobiva pažnju. Voli lijepe i dotjerane žene koje drže do sebe i svog izgleda.

Potrebna mu je tolerantna partnerica s kojom će voditi lagodan život lišen svađa i galame. Odgovaraju mu društvene i aktivne žene s kojima će moći o svemu razgovarati i s kojima će odlaziti na izlete, putovanja ili kulturne događaje.

Zavođenje mu je u krvi pa se i kad je u sretnoj vezi udvara privlačnim ženama. Na to njegova odabranica ne mora nužno biti ljubomorna. Za njega je flert većinom zabava i igra koja unosi svježinu u svakodnevicu. Sam rijetko pravi ljubomorne scene ili optužuje partnericu zbog zanemarivanja.