TPORTAL, NEDJELJA, 18.20 SATI

Uživo gledajte londonsku premijeru filma 'Tron: Nasljedstvo'

03.12.2010 u 12:22

Bionic
Reading

U nedjelju, 5. prosinca, održat će se londonska premijera filma 'Tron: Nasljedstvo', a vi ćete je moći uživo pratiti preko tportala

Disney vam donosi jedan od najiščekivanijih filmova 2010. godine pod redateljskom palicom Josepha Kosinskog, a svi fanovi spektakla 'Tron: Nasljedstvo' moći će na tportalu i širom svijeta doživjeti londonsku premijeru filma s plavog tepiha u nedjelju, 5. prosinca.

Voditeljica će biti Edith Bowman s engleskog radija. Prijenos premijere počinje u 18.20, a uključuje intervjue sa zvjezdanom postavom filma dok će hodati po plavom tepihu: od legendarnog Jeffa Bridgesa, koji se vraća u ulozi Kevina Flynna, Olivie Wild kao Quorre, do redatelja Josepha Kosinskog i producenta Seana Baileyja.

Uz to što ćete moći vidjeti holivudske zvijezde bit ćete počašćeni i ekskluzivnim dijelom glazbe iz filma 'Tron: Nasljedstvo' u izvođenju elektronskog glazbenog dua Daft Punk, dobitnika nagrade Grammy. Ovaj je soundtrack njihov prvi studijski album nakon pet godina i bit će pušten u prodaju 6. prosinca.

Od ostalih gostiju koji će nazočiti premijeri vrijedi izdvojiti Jonathana Rossa, Professora Greena, N-Dubz, Tinchyja Strydera, La Roux, McFly, Tobyja Kebbella, Alison Goldfrapp, The Script, Ellie Goulding, Klaxons, Petea Tonga, Roisin Murphy, Ozwalda Boatenga, Garyja i Danielle Lineker

Tron: Nasljedstvo' je 3D high-tech avantura smještena u digitalni svijet kakav još nije viđen na velikom platnu. Sama Flynna (Garrett Hedlund), buntovnog 27-godišnjaka, progoni misteriozni nestanak njegovog oca Kevina Flynna (dobitnik nagrada Oscar i Zlatni globus Jeff Bridges), čovjeka koji je nekad bio poznat kao vodeći svjetski autor video igara.

Dok Sam istražuje čudni signal poslan iz starog Flynnovog lokala s video igrama – signal koji bi mogao doći jedino od njegovog oca – on biva uvučen u digitalni svijet u kojem je Kevin bio zarobljen 20 godina. Uz pomoć neustrašive ratnice Quorre (Olivia Wilde), otac i sin kreću na putovanje života i smrti kroz vizualno zapanjujući cyber svijet – svijet koji je stvorio upravo Kevin, a koji je u međuvremenu znatno uznapredovao s nevjerojatnim vozilima, oružjem, krajolikom i nemilosrdnim zlikovcem koji neće prezati ni pred čim ne bi li spriječio njihov bijeg.

Spektakularnu premijeru filma 'Tron: Nasljedstvo' uživo iz Londona, uz brojne filmske i glazbene zvijezde, pratite klikom ovdje