ALEKSANDRA KOVAČ

'Uživam u radu s talentiranim pjevačima'

18.07.2015 u 16:00

Bionic
Reading

Beogradska glazbenica i članica žirija netom završenog 'X factorA' Aleksandra Kovač trenutno je u studiju, gdje radi na prvom singlu finaliste showa Bobija Mojsovskog

Pjesmu za Bobija Mojsovskog, finalista ovogodišnjeg 'X Factora', Aleksandra Kovač napisala je još za vrijeme trajanja 'X Factora'.

''Ovo nije kraj' je pop pjesma koja na najbolji način promovira sve Bobijeve vokalne kvalitete i koja će sigurno biti veliki hit. Roman Goršek, jedan od najprogresivnijih glazbenih producenata u regiji, zadužen je za produkciju pjesme. Glazbu i tekst napisala sam u roku od deset minuta, u jednom dahu, jer sam bila inspirirana Bobijevim talentom i energijom i znala sam točno kakvu vrstu pjesme mu želim napisati. Kada je čuo, odmah me je zvao i samo mi rekao 'Aleksandra, mislim da imamo hit', ispričala je glazbenica.

Mladog Makedonca Bobija, kojeg su mediji prozvali 'nasljednikom Toše Proeskog', smatra obrazovanim pjevačem koji ozbiljno i inteligentno gradi svoju karijeru. 'Važnija od svega je njegova iskrena emocija i pozitivna energija kojom zrači i koju s lakoćom prenosi publici. Kad izađe na scenu ili snima u studiju, znate da pred sobom imate ozbiljnog pjevača koji nikog ne ostavlja ravnodušnim', ističe. Kad završe pjesmu, za nju će snimiti i videospot.

'Producirat će ga Romanova i moja video produkcija RAprodukcija i spremamo nešto vrlo posebno. Drago mi je što su pjesma i videospot koji smo radili za Jelenu Žnidarić, kojoj sam obećala pjesmu još u Boot Campu, naišla na tako pozitivne kritike, pogotovo jer je to Jelenin prvi singl koji joj je otvorio vrata regionalne scene, pohvalila se Aleksandra. Vokalnom pedagogijom se bavi 15 godina, a od toga posljednjih šest godina u svojoj školi pjevanja 'Beogradski Glas' koju su ona i njezin partner oformili, kaže, kako bi djeca i odrasli dobili mogućnost da se glazbeno i vokalno educiraju na najvišoj razini i po svjetskim standardima.

'Rad s talentiranim pjevačima je nešto u čemu najviše uživam, jer znam kako im pomoći da budu najbolji i da iskoriste sve svoje kapacitete. Moji učenici su mi najvažniji i njihovi uspjesi me čine ponosnom i sretnom', izjavila je. Osim Bobija, radi i na singlovima šarmantnog i energičnog boy benda 9 Control te Beograđanina Ilije Mihailovića.

'Također, razmišljam o pripremi svog novog albuma, ali i online videoserijala koji će se baviti pjevanjem, a koji Roman i ja produciramo', otkrila je.