PRESLATKA RENESMEE

Upoznajte Bellinu i Edwardovu kćer!

14.06.2012 u 11:33

Bionic
Reading

Ljubitelji 'Sumraka' nestrpljivo su čekali posljednje izdanje sage da bi saznali kako će izgledati Bellino i Edwardovo dijete. Sada su objavljene prve fotografije kćeri koja je pola ljudsko biće, a pola vampirica

Kristen Stewart i njezin, na ekranu i iza ekrana, dečko Robert Pattinson pozirali su za naslovnicu časopisa Entertainment Weekly uz Mackenzie Foy koja igra ulogu njihovog djeteta Renesmee.

Ova 11-godišnja glumica, koja nevjerojatno sliči na

dvoje glumaca, fotografirana je držeći se za ruku s Kristen, dok je Robertova ruka zaštitnički postavljena na njezino rame. Uz vatrenocrvene uvojke i blijed ten, mala Mackenzie izgleda baš kao dijete filmskog para. 'Čak i naše ruke izgledaju slično. To je prilično čudno', rekla je Kristen.

Mlada kolegica je zasigurno promijenila dinamiku na setu pa Robert ističe da je pokušao popraviti svoje ponašanje kad je djevojčica bila u blizini. 'Imala je staklenku u koju se morao ubacivati novac kad je netko opsovao, a mislim da je prikupila oko 850 dolara.'

No nije samo Renesmee ono što obožavatelji 'Sumraka' nestrpljivo čekaju: svi žele vidjeti kako se Bella pretvara u vampiricu.

'Sumrak saga: Praskozorje 2'
prati Bellu i Edwarda koji uživaju kao roditelji male Renesmee. Njezin život je ugrožen kada Volturi pomisle da je ona besmrtno dijete koje se pretvorilo u vampira. Cullenovi zato okupljaju svoje saveznike da bi se borili za život svoje kćeri, piše Daily Mail.

Premijera završnog filma sage 'Sumrak' zakazana je za sredinu studenoga, a dotad pogledajte prvi trailer filma 'Sumrak saga: Praskozorje 2'.