PRVO BRAČNO LJETOVANJE

Umjesto u Riju, Filip Brkić sa suprugom uživa u Stanićima

22.07.2016 u 12:14

Bionic
Reading

RTL-ov sportski novinar i voditelj Filip Brkić i njegova supruga, košarkašica Iva Ciglar, trenutno se odmaraju u obiteljskoj vikendici u Stanićima. Bračnom paru, koji je izmijenio zavjete prije dva mjeseca, ovo je prvi godišnji odmor koji provode kao gospođa i gospodin Brkić, a kako uživaju, otkrio je Filip Brkić samo za tportal

Prije dva mjeseca RTL-ov sportski novinar i voditelj Filip Brkić vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom, košarkašicom Ivom Ciglar. Novopečeni bračni par trenutno uživa na i više nego zasluženom godišnjem odmoru u obiteljskoj vikendici Filipa Brkića u Stanićima pokraj Omiša, a fotografiju je objavio i na svomprofilu na Instagramu.

Na njoj Filip i Iva uživaju na plaži, a ispod fotografije stoji kako su to njihove pripreme za Rio, aludirajući time na skorašnje Olimpijske igre. 'To je interna šala Ive i mene. Naime, Iva je sa ženskom košarkaškom reprezentacijom nastupila na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, a budući da se ove godine nisu plasirale, otpao je Rio de Janeiro. Stoga smo se ovom fotografijom zapravo našalili - dok ostali sportaši objavljuju fotografije s priprema, mi smo stavili onu na kojoj uživamo na plaži', rekao je za tportal simpatični Filip Brkić.

Iva i Filip Brkić u braku su dva mjeseca

Basketball wedding day ???????? #wedding #croatia #sibenik #basketball #dalmatia #croatianwedding #love #beautiful

Fotografiju objavljuje Filip Brkić (@filipegarciaaspe)

Prije braka su Iva i Filip Brkić bili tri godine u vezi

Svoj su godišnji odmor Iva i Filip odlučili podijeliti na dva dijela. Odmarat će se dva tjedna u komadu, nakon čega će se vratiti u Zagreb, a potom će ponovno polovicom kolovoza otići na još desetak dana uživanja. Kako kaže, baza će im biti obiteljska vikendica, no skoknut će i do nekih hrvatskih otoka.

'Pripreme za Rio', napisao je Filip Brkić ispod fotografije s plaže