VELIKA DVORANA DOMA SPORTOVA

Ulaznice za najveći koncert TBF-a krenule u prodaju

26.01.2009 u 13:39

Bionic
Reading

Počela je prodaja karata za dosad najveći koncert TBF-a, u velikoj dvorani Doma sportova 20. veljače u sklopu obilježavanja 25. godišnjice Radija 101

Ulaznice za veliki spektakl TBF-a u velikoj dvorani Doma sportova 20. veljače možete od sada pa sve do 2. veljače kupiti za 80 kuna, dok će nakon toga porasti na 100 kuna. Oni najzaboravniji će na dan koncerta morati izdvojiti 120 kuna, stoga budite među prvima i osigurajte si ulaznicu po povlaštenoj cijeni. Ulaznice možete nabaviti u svim Ticketpro poslovnicama i na stranicama www.ticketpro.hr.

Stojedinica je prije četiri godine, podsjetimo, organizirala koncert TBF-a u maloj dvorani Doma sportova, a sazrelo je vrijeme da poznati splitski bend pokori i veliku dvoranu. Nakon što su prije nekoliko mjeseci isključili struju i prepunili Sax, sad će ponovo zavladati u, sigurni smo, prepunoj velikoj dvorani. Njihov posljednji album 'Galerija Tutnplok' još uvijek je aktualan i prepun hitova, a njima će se na koncertu pridružiti čitav niz starijih hitova.

Predgrupa TBF-ovcima bit će njihovi dobro poznati sugrađani, odlična grupa St!lness, koja iza sebe ima album 'Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović'.