DRAMA SLAVNE OBITELJI

Uhićen Ecclestoneov zet, pomagao narkobosu u bijegu

22.02.2016 u 11:50

Bionic
Reading

Jay Rutland, suprug Tamare Ecclestone i zet prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea, uhapšen je pod optužbom da je prije pet godina pomogao 66-godišnjem narkobosu Jamesu Tarrantu u bijegu dok je čekao suđenje

Bjegunac James Tarrant 2010. osuđen je na četrnaest godina zatvora. Optužen je za raspačavanje kokaina i marihuane te za posjedovanje pištolja i streljiva. Određen mu je zatvor u trajanju od 14 godina, no prije presude uspio je pobjeći. Nakon pet godina bijega, prošle godine je uhićen te izručen nizozemskoj policiji.

Tridesetčetverogodišnji nekadašnji broker Jay Rutland, koji je u braku s kćeri milijardera Bernieja Ecclestonea, negira sve optužbe na svoj račun. Osim ove optužbe, Rutland se 2012. suočio i s optužbama za manipuliranje cijena dionica zbog vlastite koristi zbog čega mu je i oduzeta radna dozvola.

Kako bi ovaj put mogao završiti u zatvoru na sedam godina, supruga Tamara vrlo je zabrinuta, ali je njezina obitelj uz nju te će zajedno dočekati Rutlandovo suđenje koje je zakazano u Londonu 16. ožujka.

S 31-godišnjom Tamarom, kćerkom vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Hrvatice Slavice Radić, Rutland se vjenčao 2013., a imaju jedno dijete, dvogodišnju kćer Sophiju.

Bogata nasljednica Tamara očito voli imati posla s problematičnim muškarcima. Njezin bivši dečko Derek Rose osuđen je na četiri godine jer ju je pokušao ucijeniti. Veza s Omarom Khyamijem pukla je 2012. kada je u javnost puštena porno snimka nevjernog Omara s drugom ženom.

About last night at @maddoxgallery. Well done @thetylershields - loved the new series bro..????????

A photo posted by Jay Rutland (@jayrutland) on

Trick or treating with these two rascals last night.... #HappyHalloween

A photo posted by Jay Rutland (@jayrutland) on

Only recently discovered the artist @bradleytheodore at @maddoxgallery and now just seen his work in New York. LOVE ❤️

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on