OTVORENI RADIO, 28. SIJEČNJA

U petak počinje prvi DJ Battle

25.01.2011 u 13:18

Bionic
Reading

U prvoj borbi DJ Battle powered by Police, koja će se u eteru Otvorenog radija odigrati u petak 28. siječnja, očekujemo sraz house majstora Pinthije In DaHouse i Joe 2 Shinea

Pintha InDaHouse već više od deset godina slovi za brend urbane plesne scene grada Varaždina. Glazbom se počeo baviti sredinom 90-ih, svirajući komercijalnu glazbu po kafićima i disko klubovima, a 2000. godine mijenja stil u house koji svira i danas.

Joe 2 Shine

Od 2003. radi i kao tehničar, voditelj i glazbeni urednik radiopostaje u Varaždinu, gdje uređuje dvije emisije posvećene isključivo plesnoj glazbi. Dosljedan svom stilu, rasplesat će vas svojim glazbenim odabirom i odvesti na maštovit put kroz house glazbu.

DJ i glazbeni producent Joe 2 Shine glazbom se počeo baviti još u djetinjstvu, pohađajući glazbenu školu u rodnom Karlovcu. Kao DJ počeo je raditi već sa 14 godina u jednom klubu u Karlovcu te je već 12 godina bukiran svaki vikend. Nastupa i na prestižnim događanjima kao službeni DJ Fashion TV partyja, na svjetski poznatim Hed Kandi partyjima te na glazbenim festivalima pred više tisuća ljudi.

Zbog profinjenog glazbenog ukusa, energičnih i inspirativnih nastupa te odlične interakcije s publikom postao je jedna od najdominantnijih osoba na hrvatskoj house sceni.