ŠARM BUDUĆE MAME

Trudna Anne Hathaway izgleda bolje nego ikad

29.01.2016 u 08:50

Bionic
Reading

Glumica i oskarovka Anne Hathaway (33) zablistala je na crvenom tepihu u Los Angelesu u pratnji svog supruga Adama Schulmana (34). Glumici je to bilo prvo službeno pojavljivanje u javnosti otkako je zatrudnjela, a za tu prigodu odabrala je kratku haljinu koja je u prvi plan stavila upravo zaobljeni trbuščić

Lijepa oskarovka tako je odabrala malu crnu haljinu s bijelim printom, a iako je u drugom tromjesečju trudnoće, nije odoljela visokim potpeticama. Društvo joj je pravio suprug Adam, odabravši trendovsko zagasito plavo odijelo, a oboje su imali najbolji mogući detalj - osmijeh od uha do uha.

Iako je par pokušao što dulje sakriti trudnoću od javnosti, početkom mjeseca su na njezinom profilu na Instagramu objavili fotografiju s plaže kako bi preduhitrili paparazze koji su ih snimali.

'Dakle, stavljanje fotke na kojoj sam u bikiniju malo je neobično za moj karakter, ali baš sada, dok sam bila na plaži, primijetila sam da me netko fotografira. Shvatila sam da, ako već fotografija mora biti objavljena, neka bude takva da se vidi koliko sam sretna i neka bude snimljena uz moj pristanak', napisala je Anne i izazvala oduševljenje fanova.


Par se iznimno veseli prinovi

Lijepa Anne očekuje sa suprugom Adamom Shulmanom svoje prvo dijete, ali ne zna se radi li se o djevojčici ili dječaku s obzirom na to da dosad nisu davali službene izjave. Par je zajedno preko sedam godina, a vjenčali su se prije tri godine.