DOBILI ČETIRI NAGRADE

Trio iz 'Sumraka' na dodjeli People's Choice Awards

07.01.2011 u 07:43

Bionic
Reading

Na dodjeli američkih People's Choice Awards nešto je nedostajalo dok se nisu pojavili oni – Kristen Stewart, Taylor Lautner i Robert Pattinson

Na dodjelu nagrada došli su direktno sa snimanja Praskozorja. Taylor je zasjao u potpuno crnom odijelu s kravatom, Kristen u ultra kratkoj svjetlucavoj minici te izrazito visokim štiklicama, a Robert se odlučio za casual varijantu – crne trapke i jaknu boje pijeska.

Kristen je dobila nagradu kao najbolja glumica, a dok se penjala na pozornicu ruku pomoći joj je pružio Taylor. Kristen je ovako iza sebe ostavila zvijezde poput Jennifer Aniston, Angeline Jolie, Julie Roberts i Katherine Heigel. Trojac je zajedno primio nagradu za Pomrčinu kao najbolji film i dramu te su također osvojili nagradu kao najbolja filmska ekipa. Cijelu galeriju fotografija troje glumaca na dodjeli nagrada možete pogledati ovdje.

Zanimljivo je kako je Kristen uspjela udariti Roberta dok su zajedno mahali publici. Naime, ruka je slučajno zakačilo njegovo lice.


Queen Latifah, koja je vodila show, povela je dulji razgovor s troje glumaca dok je dvorana vrištala. To možete pogledati u videu koji slijedi: