ASTRO KOMPATIBILNOST

Tko su Vodenjakovi najbolji prijatelji?

20.02.2016 u 07:00

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najmanje pogodni prijatelji za Vodenjak? Budući da mnogo ovisi o planetarnim položajima u natalnim horoskopima, pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astrološki kriterij prijateljskog slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu prijateljskih odnosa za Vodenjaka

POVOLJAN ODNOS

Vodenjak i Blizanci

Među najboljim su prijateljima u Zodijaku. Odlično se razumiju i imaju si mnogo toga za reći. Vrlo su druželjubivi pa često izlaze u većim društvima. Majstori su za organiziranje zabava u tuđoj kući, pri čemu na sebe preuzimaju dovođenje ekipe.

Vodenjak i Vaga

Vrlo će brzo postati odlični prijatelji. Istinski se razumiju i znaju slušati jedan drugoga kada je o problemima riječ. Oboje uživaju u pomaganju pa se često zajedno bave humanitarnim radom. Jedna je od
njihovih najboljih osobina spremnost pomoći drugome ne očekujući ništa zauzvrat.

Vodenjak i Ovan

Ovo će prijateljstvo od početka biti uzbudljivo i prepuno akcije. Oboje vole promjene i uzbuđenja i nastoje živjeti punim plućima. Imaju puno zajedničkih interesa što ih nerijetko tjera i da se natječu. No rijetko dolazi do ozbiljnih sukoba i sve ostaje na prijateljskoj razini.

Vodenjak i Lav

Prijateljstvo između ova dva znaka ispunjeno je pozitivnom energijom, međusobnim poštovanjem i razumijevanjem. Neprekidno jedno drugo zabavljaju i rijetko upadaju u monotoniju. Iako Lav voli biti u središtu pažnje, ne smeta ga Vodenjakova popularnost, osim što je ponekad neskromno pripisuje svom utjecaju.

Vodenjak i Strijelac

Kombinacija pozitivne energije Strijelca i Vodenjakove nekonvencionalnosti čini ih odličnim prijateljima. Imaju mnogo zajedničkog, krasno se razumiju i tvore zabavan tandem. Budući da imaju sličan smisao za humor, nikada im nije dosadno i vrlo su omiljeni u okolini.


NEIZVJESTAN ODNOS

Vodenjak i Vodenjak

Dvoje Vodenjaka ostvarit će iskren i kvalitetan prijateljski odnos, ili će se mirno i sporazumno razići. Njihovo prijateljstvo može oscilirati i biti raskinuto, ali i ponovno uspostavljeno. Vodenjak razumije i tolerira mušice svog astrološkog brata pa sve međusobne probleme i nesuglasice rješavaju humorom.

Vodenjak i Djevica

Djevice imaju staložen i realan pristup životu, dok su Vodenjaci u stalnoj potrazi za zabavom, rizikom i avanturom. No krupne ih razlike u temperamentu manje razdvajaju, a više motiviraju na daljnje međusobno proučavanje. Obostrano razumijevanje i tolerancija jamče im dugo, iako ne i stabilno prijateljstvo.

Vodenjak i Jarac

Jarci su praktični, promišljeni i svemu pristupaju razborito. Vodenjak je nemiran i inovativan te zauzima buntovan stav prema društvu i normama. Najbolja strana odnosa između Jarca i Vodenjaka su različita, ali ne i suprotstavljena obilježja ličnosti koja svatko od njih može unijeti u odnos.

Vodenjak i Ribe

Oboje su veliki idealisti i temelje prijateljstvo na uviđavnosti i pristojnosti. Vodenjak voli smišljati planove, a Ribe povremeno rado pobjegnu u svijet mašte. Oboje su vrlo osjećajni i vole pomagati drugima, no Vodenjak to čini s manje stresa, dok se Riba previše uživljava u tuđa stanja.

NEIZVJESTAN ODNOS

Vodenjak i Bik

Zainteresirat će jedno drugo svojim različitim životnim ritmovima i ciljevima. Dok Bik ima logičan i realističan stav o životu, Vodenjak je buntovnik i revolucionar. S vremenom će međusobno zanimanje blijedjeti, a u prvi će plan i zbijati nesporazumi. Neće im biti lako dogovarati se ni oko vrste ni oko termina zajedničkih aktivnosti.

Vodenjak i Rak

Ovo će dvoje teško ostvariti dublji prijateljski odnos. Vodenjak je prepun energije, voli biti okružen ljudima i ima moderan stav o životu. Za razliku od njega, Rak je osjetljiv, tradicionalan i pomalo povučen. Ako si daju vremena da se bolje upoznaju, oboje mogu puno naučiti od onog drugog.

Vodenjak i Škorpion

Imaju vrlo različite temperamente i poglede na život. Škorpioni se najčešće vole držati po strani i oslanjaju se uglavnom na emocije, a Vodenjaci su puno otvoreniji, površniji i uživaju u druženju. Najbolje će funkcionirati ako jednome od njih treba pomoć onog drugog.