ASTRO KOMPATIBILNOST

Tko su Vagini najbolji prijatelji

06.10.2016 u 10:22

Bionic
Reading

Kakvi su Vagini izgledi za čvrsto i prisno prijateljstvo sa svakim od 12 znakova zodijaka? Horoskopski znak nije jedini astrološki kriterij slaganja u privatnom životu, ali pruža dobru orijentaciju. Provjerite kako se Vaga prijateljski slaže s pripadnicima kardinalnih, fiksnih i promjenjivih znakova, koji odgovaraju počecima, sredinama i krajevima godišnjih doba

Kardinalni znakovi

Vaga i Ovan

Znaju kako se ispravno njeguje prijateljstvo. Dobro su usklađeni i međusobno se potiču na ostvarivanje želja i životnih planova. Oboje su prepuni pozitivne energije i entuzijazma, čime oduševljavaju sve oko sebe. Nikada neće jedno od drugoga zatražiti nešto što i sami nisu spremni dati.

Vaga i Rak

Rak u svom životu ne želi imati previše ljudi i pomno bira prijatelje. No kada doista stekne povjerenje u nekoga, ostaju doživotni prijatelji. Vaga je, nažalost, rijetko u tom krugu, jer za pojam Raka previše površna i okrenuta vanjštini. Samo osjećajniji tip Vage može dobro razumjeti Rakove.

Vaga i Vaga

Vage su međusobno jako odani i iskreni prijatelji. Savršeno se razumiju, imaju iste životne ciljeve i očekivanja. Uživaju u dugim razgovorima, a često zajedno posjete i obližnju galeriju, kazalište ili koncertnu dvoranu. Osobito ih veseli pomagati jedna drugoj i to čine s puno veselja i entuzijazma.

Vaga i Jarac

Ako prijeđu preko manjih razlika u temperamentu, Vaga i Jarac mogu ostvariti dobar prijateljski odnos. Oboje vole pomagati jedno drugome i međusobno se poticati na ostvarenje životnih uspjeha. Provodit će sate žustro raspravljajući o utjecaju diplomatičnosti, estetike i vanjštine na profesionalni uspjeh.


Fiksni znakovi

Vaga i Bik

Rijetko tko je toliko dosljedan i pouzdan u prijateljstvu kao tandem Vage i Bika. Ništa im nije teško učiniti jedno za drugoga i zajedno prolaze kroz sva životna veselja i nedaće. Kada je potrebno, Bik bez razmišljanja odgađa sve poslove da bi pomogao Vagi u nevolji. Ona to cijeni i s radošću uzvraća na isti način.

Vaga i Lav

Lako ostvaruju divan prijateljski odnos. Izuzetno se cijene i neće prezati ni pred čim ako jednome od njih zatreba pomoć. Ovo prijateljstvo ima čvrste temelje i nemoguće ga je poljuljati. Ako se ne čuju dulje vrijeme, bez obzira na to lako nastavljaju tamo gdje su zadnji puta stali.

Vaga i Škorpion

Škorpioni svoje malobrojne bliske prijatelje drže kao kap vode na dlanu. Za Vagu će učiniti sve i pobrinuti se da joj nikada ne bude dosadno. Izrazito su domišljati i zabavni pa se Vage uz njih često nasmiju do suza. Zajedno će priređivati brojne zabave za prijatelje i poznanike s ciljem da se svi još bolje upoznaju i dobro provedu.

Vaga i Vodenjak

Vrlo će brzo postati najbolji prijatelji. Istinski se razumiju i znaju slušati jedan drugoga kada je o problemima riječ. Oboje uživaju u pomaganju pa se često zajedno bave humanitarnim radom. Jedna od njihovih najboljih osobina je spremnost pomoći drugome ne očekujući ništa za uzvrat.

Promjenjivi znakovi

Vaga i Blizanci

Blizanci nesumnjivo imaju najraznolikiju skupinu prijatelja od svih znakova zodijaka. No Vaga im je najmilija. Zbližavaju ih slični interesi i očekivanja pa puno vremena provode na zajedničkim tečajevima ili umjetničkim radionicama. Oboje jako vole raspravljati i šaliti se, ali ne primaju olako druge u krug bliskih prijatelja.

Vaga i Djevica

Djevicama je prijateljstvo izuzetno važno i u njega su spremne uložiti jako puno truda. Pritom im nije cilj samo razveseliti prijatelja, nego mu i uvijek biti maksimalno na usluzi. Vagama to jako puno znači pa će dati sve od sebe da Djevici uzvrati istom mjerom. Ovo će prijateljstvo biti dugotrajno.

Vaga i Strijelac

Izvrsno se nadopunjuju pa im prijateljstvo traje čitav život. Strijelac pozitivno utječe na Vagu, jer joj nikada ne dozvoljava da odustane. Potiče je da bude uporna i iskoristi sve pružene mogućnosti. Njihov entuzijazam i optimizam vrlo brzo prelaze na Vagu, koja će im za to zauvijek biti zahvalna.

Vaga i Ribe

Ribe su omiljene u društvu i okružene brojnim poklonicima. Redovno su spremne uložiti sav svoj trud i energiju u prijateljstvo te nesebično slušati i pružiti rame za plakanje svakome kome je potrebno. No iako im Ribe golicaju maštu, Vaga im ne zna uzvratiti dobrotu na najbolji način.