ASTRO KOMPATIBILNOST

Tko su Blizancima najbolji prijatelji?

31.05.2016 u 10:11

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najmanje pogodni prijatelji za Blizanca? Budući da mnogo ovisi o planetarnim položajima u natalnim horoskopima, pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterij prijateljskog slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu prijateljskih odnosa za Blizanca

POVOLJAN ODNOS

Blizanci i Blizanci

Prijateljstvo između dvoje Blizanaca nalikuje na prijateljstvo između četvoro
ljudi. Posjeduju izvrsne komunikacijske vještine i uživaju sudjelovati u raspravama. Radoznalost, domišljatost i humor omogućuju im da se dobro zabavljaju. Trebali bi biti umjereni u međusobnom zadirkivanju.

Blizanci i Vaga

Blizanci nesumnjivo imaju najraznolikiju skupinu prijatelja od svih znakova zodijaka, no najviše vole Vagu. Zbližavaju ih slični interesi i očekivanja pa puno vremena provode na zajedničkim tečajevima ili umjetničkim radionicama. Oboje jako vole raspravljati i šaliti se, ali ne primaju olako druge u krug bliskih prijatelja.

Blizanci i Vodenjak

Među najboljim su prijateljima u zodijaku. Odlično se razumiju i vrlo su druželjubivi pa često izlaze u većim društvima. Majstori su za organiziranje zabava u tuđoj kući, pri čemu na sebe preuzimaju dovođenje ekipe. Ako se i sukobe, brzo se izmire i idu dalje.

Blizanci i Lav

Ovo je prijateljstvo ispunjeno akcijom i zabavom. Blizance privlači dinamična i kreativna priroda Lava, a njega Blizančev humor i ležernost. Zahvaljujući obostranoj energiji i entuzijazmu dolaze do sjajnih ideja i poduzimaju uspješne pothvate. Ukoliko se drže zajedno, mogu postići mnogo više nego samostalno.

Blizanci i Strijelac

Mnogi od njih razvijaju neraskidivo prijateljstvo. Imaju puno toga zajedničkog i jak su oslonac jedno drugome u važnim životnim situacijama. No to ne znači da se povremeno ne nađu u problemima. Oboje uzimaju neke stvari nedovoljno ozbiljno, što ih dovodi do kratkotrajnih sukoba.


NEIZVJESTAN ODNOS

Blizanci i Ovan

Oboje su vrlo aktivni i žive u sadašnjosti. Imaju nisku toleranciju na dosadu tako da su stalno u potrazi za pokretom i zabavom. No Ovan je veći individualac i povremeno želi da ga svi ostave na miru. Blizanci su pak ponekad previše pričljivi i željni društva za svog prijatelja.

Blizanci i Bik

Bikovi streme miru i stabilnosti dok su Blizanci nemirni i željni raznolikosti. Ova im opreka otežava ophođenje, ali im ne sprečava prijateljstvo. Uhvati li njihov odnos korijena, Bik će naučiti Blizanca dosljednosti, a ovaj će uputiti Bika u snalažljivost i vještinu postizanja kompromisa.

Blizanci i Škorpion

Oduševljeni su međusobnim karakternim razlikama i zajedno čine tandem vrijedan divljenja. Blizanci su prilagodljivi i društveni dok su Škorpioni tvrdoglavi, ustrajni i vjerni svojim prijateljima. Oboje žude za različitim postignućima, ali kada zajedno surađuju, mogu postići velike rezultate.

Blizanci i Jarac

Moraju pronaći ravnotežu između različitih stavova i pogleda na život. No postanu li prijatelji, vrlo će brzo uvidjeti da se lijepo mogu nadopunjavati. Puno će naučiti jedan od drugoga, a ako si međusobno omoguće slobodu djelovanja i izražavanja, mogli bi formirati čvrsto i trajno prijateljstvo.

NEZGODAN ODNOS

Blizanci i Rak

Blizanci su po prirodi misaoni dok su Rakovi emotivni tipovi. Blizanci mogu privući Raka bistrinom i humorom, a ovaj može podučiti Blizanca planiranju i brizi za bližnje. Raka može zasmetati površnost i nepouzdanost njegovog prijatelja, a Blizanca pak povremeno guši dubina emocija koje iskazuje Rak.

Blizanci i Djevica

Iskren prijateljski odnos između Blizanaca i Djevice razvija se postepeno. Imaju vrlo različit pogled na svijet pa će se morati dobro potruditi da bi stekli međusobno poštovanje i povjerenje. Djevici je teško prihvatiti Blizančevo predomišljanje dok ovog smeta njena posvećenost detaljima.

Blizanci i Ribe

Blizanci vole akciju i društvo dok se Ribe često povlače u osamu da se napune energijom. Iako ih mogu zanimati slične teme i područja, Ribe se vole udubiti u tematiku, a Blizanci se brže prebacuju na nešto drugo. Unatoč najboljim namjerama, među njima bi moglo biti nesporazuma, prekršenih dogovora i iznevjerenih obećanja.