ASTRO KOMPATIBILNOST

Tko je idealan za Škorpiona

25.10.2016 u 21:12

Bionic
Reading

Kakvi su Škorpionovi izgledi za ljubavnu sreću sa svakim od 12 znakova zodijaka? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Provjerite kako se Škorpion emocionalno slaže s pripadnicima kardinalnih, fiksnih i promjenjivih znakova koji odgovaraju počecima, sredinama i krajevima godišnjih doba

Kardinalni znakovi

Škorpion i Ovan

Ovan će Škorpionu nametati spontanost umjesto planiranja i poštovanja utvrđenog rasporeda. S druge strane, Škorpion će Ovna uputiti da ne uskače neoprezno u nove poslove dok nije dovršio prethodni. Njihov eksplozivan odnos nabijen je nerazumijevanjem pa će teško dugo trajati.

Škorpion i Rak

Ljubavna veza Škorpiona i Raka često završi brakom. Vrhunski se razumiju te odlično prihvaćaju i toleriraju mane i vrline. Imaju jednaka životna očekivanja i kada zajedno postave određeni cilj, malo im što može prepriječiti put. Njihova jaka odlučnost i strpljivost čine ovu vezu neraskidivom.

Škorpion i Vaga

Veza Vage i Škorpiona obilježena je razlikama u emocionalnoj dubini. Vagi je dovoljno da je formalno u braku pod uvjetom da je javnost uvjerena da je brak skladan. S druge strane, strastvenom i intenzivnom Škorpionu više je stalo do istinske ljubavi. Zahtijeva od Vage odanost koju ona nerado pruža.

Škorpion i Jarac

Kao partneri imat će priliku ne samo uživati u nježnom i kvalitetnom odnosu, nego i sazreti kao pojedinci. Isprva će biti pomalo plašljivi pri upuštanju u vezu pa neće odmah razviti potpuno povjerenje. Međutim, vrlo će brzo osjetiti jaku povezanost temeljenu na dubokom razumijevanju.


Fiksni znakovi

Škorpion i Bik

Tvore jedan od boljih ljubavnih parova zodijaka. Njihova izuzetno jaka, gotovo čarobna međusobna privlačnost spaja ih u posebnu, ali pomalo kompliciranu vezu. Imaju mnogo toga zajedničkoga, ali ih dominantne osobnosti stalno dovode do krajnjih granica strastvene ljubavi i žustrog prepiranja.

Škorpion i Lav

Kada stupe u odnos, rezultat je najčešće dinamična i intenzivna ljubavna veza. Škorpion zahtijeva povjerljivost i privrženost, dok su Lavu potrebne neprestane pohvale i obožavanje. Oboje su izuzetno odani i vjerni, ali ponekad i posesivni. Potrebno je dosta popuštanja da ova veza potraje.

Škorpion i Škorpion

Veza dvoje Škorpiona prepuna je intenzivne i nesputane strasti. Oboje su opsjednuti jedno drugime i prebrzo se, gotovo ludo, upuštaju u seks i romansu. Ovakav ih karakter jednako brzo dovodi i do žustrih rasprava. Ovaj odnos može ići u dva smjera: postat će ili najljepša bajka na svijetu ili noćna mora.

Škorpion i Vodenjak

Kada se nađu u ljubavnoj vezi, nastaje spoj dvaju vrlo različitih životnih filozofija. Škorpion u svemu traži dublji smisao, ali nije uvijek otvoren za raspravu; Vodenjak je razgovorljiv, ali ne ulazi u detalje. Naizgled imaju malo zajedničkog, ali oboje su toliko odlučni da mogu uspjeti u svemu što požele.

Promjenjivi znakovi

Škorpion i Blizanci

Ova se dva znaka karakterno dobro nadopunjuju. Blizanci su prilagodljivi, radoznali, otvoreni i razgovorljivi, a  Škorpion je sklon tajnovitosti, tvrdoglavosti i upornosti. Blizanac će u vezi biti praktičan, a Škorpion će se prepustiti emocijama i strasti. Mogu ostvariti vezu u kojoj će biti umjereno sretni.

Škorpion i Djevica

Djevica je vrlo kritična i detaljno analizira i kontrolira sve i svakog, a to uključuje i partnera s kojim je u vezi. Budući da Škorpion ne podnosi prigovaranja ni propitkivanja, oko toga će se prepirati. S druge strane, mogla bi mu se svidjeti Djevičina brižnost, privrženost i organiziranost, što bi ga moglo navesti da je zavoli.

Škorpion i Strijelac

Ako si ne ostave dovoljno vremena da se doista upoznaju, odnos Škorpiona i Strijelca mogao bi završiti brzo nakon što je počeo. Strpljenje će im se višestruko isplatiti. Ako optimistični Strijelac uspije utjecati na Škorpiona da kontrolira svoje ponašanje, oboje će dugo uživati u uzbudljivoj vezi.

Škorpion i Ribe

Ova ljubavna veza sjajan je spoj međusobnog poštovanja i razumijevanja. Oboje imaju istančan uvid u srce i misli partnera. Škorpion je tajanstven i često zaokupljen svojim mislima, što mnogim drugim znakovima smeta. Međutim, Ribe to savršeno razumiju jer i same to povremeno vole činiti.