ZALJUBLJENIK U GLAZBU

Tko je Boris Kovaček, čovjek kojeg ljubi Milana Vlaović?

18.06.2015 u 13:17

Bionic
Reading

Novi odabranik 44-godišnje spisateljice je marketinški stručnjak, veliki zaljubljenik u glazbu i direktor agencije Pepermint, 42-godišnji Boris Kovaček. Šarmantni Banjalučanin jedno je vrijeme živio i u SAD-u, a u društvu je poznat kao veliki pozitivac čiji entuzijazam malo koga ostavlja ravnodušnim, pa je opčarao i Milanu

Spisateljici Milani Vlaović posljednjih mjeseci ne nedostaje inspiracije, bar kad je ljubavna tematika u pitanju. Naime, bivša supruga nogometaša Gorana Vlaovića, s kojim ima troje djece (21-godišnjeg Stjepana, dvije godine mlađeg Marija i 10-godišnju Niku), četiri godine nakon razvoda zaljubila se u dvije godine mlađeg Borisa Kovačeka, marketinškog stručnjaka i direktora agencije Pepermint. Boris je od rane mladosti veliki zaljubljenik u glazbu i već godinama se bavi organiziranjem medijskih događanja poput Weekend media festivala u Rovinju, u kojem je i bolje upoznao Milanu, a ona je ondje gostovala kao moderatorica panela.

Milana i Boris u vezi su nekoliko mjeseci, a zajedno su se pojavili i na otvaranju kavane Johann Franck u svibnju. U biografiji novog Milaninog partnera, koji slovi kao veliki pozitivac, stoji da je rođen 1973. u Banjoj Luci. Obrazovanje je stjecao u raznim zemljama i na raznim kontinentima, od BiH preko SAD-a pa do Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, na kojem je uspješno završio smjer marketinga.

Od rane mladosti pokušava pokrenuti ljude na sve moguće načine, od dizajna svjetla u disko klubovima, preko DJ-iranja u najboljim zagrebačkim klubovima (Gjuro II, Kulušić, Tvornica, Hard Rock Caffe) te na kraju kao začetnik i direktor marketinga časopisa Subkultura.


Boris u svom najdražem elementu - za DJ pultom

Iz malog, glazbi i klupskom životu okrenutog časopisa prešao je u EPH, no nakon pet godina s pozicije zamjenika direktora promocije otišao je u DA!, tj. pridružio se odličnoj ekipi prijatelja i suradnika, a sada je postao i direktor. Najbolji Borisov prijatelj jedan je od najpoznatijih zagrebačkih DJ-eva Tomo Ricov, s kojim i Milana prijateljuje dug niz godina.