ASTRO KOMPATIBILNOST

Tko ispunjava sve Jarčeve snove u krevetu?

12.01.2016 u 09:52

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori seksualni partneri za Jarca? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterij slaganja u postelji, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih ljubavnika za znak Jarca

POVOLJAN ODNOS

Jarac i Bik

Privlačnost i seksualna energija između njih toliko je jaka da se osjeti već pri prvom susretu. Bikov snažan libido i Jarčeva izdržljivost stalno će ih vraćati jedno drugome. Oboje su vrlo senzualni pa će rado uživati u malim romantičnim iznenađenjima, što će im dodatno probuditi strast.

Jarac i Djevica

Astrološki gledano, Djevica i Jarac su savršen ljubavni par. Usprkos snažnoj fizičkoj privlačnosti, njih će dvoje izgraditi međusobno povjerenje prije nego se upuste u seksualni odnos. Kada jednom to učine, dugo će uživati u strastvenom, senzualnom i maštovitom seksu kakav su dugo priželjkivali.

Jarac i Rak

Rak obožava seks s Jarcem, što ovaj rado iskorištava. Najčešće razvijaju dugotrajnu vezu i zajedno svijaju gnijezdo pa se ne libe eksperimentirati i prepustiti se jedno drugome. Jarac zna kako uzbuditi Raka i navesti ga da potpuno izgubi kontrolu, pri čemu će oboje doživjeti nezaboravna iskustva.

Jarac i Škorpion

Ova će se dva znaka međusobno privući toliko brzo i spontano da će im kasnije biti teško utvrditi kada je i gdje sve počelo. Vrlo će brzo otkriti da imaju puno toga zajedničkog, što će uključivati srodne seksualne fantazije, ali i poslovne ambicije. Žestok seks će biti jedan od važnih razloga zbog kojih će ostati zajedno.

Jarac i Ribe

Jarac će pri prvom susretu osjetiti snažnu seksualnu privlačnost prema Ribama. Oboje su romantični, što će ih brzo povezati na dulje staze. Ribama će se svidjeti Jarčeva elegancija, profinjenost i pažnja, što će u njima probuditi veliku seksualnu želju. Ovo će intimno iskustvo oboje dugo pamtiti.

NEIZVJESTAN ODNOS

Jarac i Blizanci

Jarac je pritajeno strastven i otvara se kad u nekog stekne povjerenje, a Blizanac ima ključ za njegovu dušu (i spavaću sobu). U njoj će oboje biti prilično zadovoljni, svatko na svoj način. Problem je to što je Blizanac previše zaigran i ne misli dugoročno, pa bi raskid mogao nastupiti baš kad se Jarac zagrije.

Jarac i Vaga

Vaga, uz seksualnu privlačnost i uzbuđenje, pokušava pronaći nekoga tko će joj pomoći u ostvarenju njenih najskrivenijih fantazija. Jarac je može naučiti brojnim novim seksualnim pozama, ali se neće prepustiti mašti koliko bi ona htjela. Ukoliko prebrode manje razlike u otvorenosti, odnos će biti uspješan.

Jarac i Vodenjak

Intimni odnos između ova dva znaka prepun je strasti i osjećaja. Oboje vole seks i uživaju u njemu, a znaju i kako dodatno uzbuditi jedno drugo. Problem je u različitosti njihovih temperamenata, zbog koje njihove veze ne traju dugo. Osobito je Vodenjak taj koji bi mogao naglo nestati.

Jarac i Jarac

Privlačnost između dva Jarca izuzetno je jaka. Savršeno se razumiju i nadopunjuju, što u velikoj mjeri dolazi do izražaja i u spavaćoj sobi. Potpuno se prepuštaju užitku i ostvaruju najskrivenije seksualne maštarije. Sve pada u vodu ako se jedno drugome zamjere jer nijedno ne oprašta.

NEZGODAN ODNOS

Jarac i Ovan

Imaju različite seksualne želje i očekivanja. Jarac je u krevetu tradicionalan i predvidljiv, što razočarava Ovna. Njihov će odnos, ako se uopće rodi, započeti eksplozijom, ali će brzo upasti u kolotečinu. Kad jedno drugo počnu iritirati više nego što se uzbuđuju, zbrisat će svatko na svoju stranu.

Jarac i Lav

Lav je vrlo strastven i zrači seksualnošću, što Jarca jako privlači. Ovaj uzbuđuje Lava šarmom i inteligencijom pa se ovaj par vrlo brzo prepušta tjelesnom uživanju. U krevetu je Lav dominantan, ima velika očekivanja i voli eksperimentirati, ali idila neće dugo trajati jer će mu Jarac brzo dosaditi.

Jarac i Strijelac

Strijelac osvaja Jarca spontanošću i nesputanošću, a Jarac njega intelektualnim dosjetkama i crnim humorom. Obično je Strijelac taj koji pravi prvi korak i otvara se, otkrivajući svoje seksualne sanjarije. Time će otopiti Jarčev led, ali ne zadugo - Strijelac je površan i zaigran te ne voli postojane, monotone tipove poput Jarca.