NAGRADNJAČA

Tko ide na film 'Građanin opasnih namjera'

09.12.2009 u 10:09

Bionic
Reading

Proslavljeni redatelj F. Gary Gray ('Pregovarač') vraća se u punoj snazi s novim akcijskim trilerom 'Građanin opasnih namjera' u kojoj napetost ne prestaje ni jednog trenutka. Film u naša kina dolazi 3. prosinca, a tportal.hr i Blitz ovom prilikom poklanjaju svojim čitateljima majice iz filma te ih vode na projekciju filma

Clyde Shelton (Gerard Butler) uzoran je obiteljski čovjek čija supruga i kćer bivaju brutalno ubijene tijekom pljačke njihove kuće. Kada uhvate ubojice, slučaj preuzima Nick Rice (Jamie Foxx), samouvjereni tužitelj iz Philadelphije. Nick ponudi jednom od osumnjičenih blagu kaznu u zamjenu za svjedočenje protiv njegova suučesnika u zločinu. Deset godina kasnije, čovjek koji se izvukao s ubojstvom pronađen je mrtav i Clyde Shelton hladnokrvno priznaje njegovo ubojstvo. Nakon toga upozorava Nicka – ili će popraviti loš pravni sustav koji je zakazao u slučaju njegove obitelji ili će ključni sudionici suđenja umrijeti.

Ubrzo Shelton svoje prijetnje počinje provoditi u djelo, upravljajući iz svoje zatvorske ćelije spektakularnim i groznim ubojstvima koja se ne mogu ni predvidjeti ni spriječiti. Philadelphijom se širi strah nakon što su Sheltonove mete na visokim položajima pogubljene jedna za drugom, a pokušaji vlasti da zaustave njegovu vladavinu terora padaju u vodu. Samo Nick može zaustaviti ubojstva, a kako bi uspio u tome, mora nadmudriti ovog briljantnog sociopata u stresnom natjecanju u izdržljivosti u kojem čak i najmanja pogreška znači smrt.

Po dvije ulaznice i jednu majicu osvojili su:

Vedran Gjud
Goran Ninić
Mirela Tomić
Marcetić Ana
Ivana Jedvaj