IDILA NA KORNATIMA

Tko bi vidio dupine pored naše zanosne glumice?

22.07.2016 u 17:05

Bionic
Reading

Plavokosa glumica koja je nedavno boravila na filmskom festivalu u Cannesu trenutno se odmara nakon danonoćnih proba za novu predstavu 'Od Bele do Isabelle'. Petra Kurtela s ocem i dečkom Igorom ukrcala se na jedrilicu i odlučila iskoristiti odmor ploveći po Jadranu. Mirni odmor 'pomrsili' su im dupini, s kojima je Petra silno željela plivati, no to joj nije uspjelo, kao ni to da je dečko snimi za uspomenu s njima u pozadini

Svaka osoba želi s ljetovanja imati fotografije za pamćenje, ponajviše kako bi se do idućeg ljeta mogla prisjećati svih onih malih morskih radosti. Ipak, kako se čini, glumica Petra Kurtela neće imati fotografiju na kojoj pozira na jedrilici, a ispred nje plivaju dupini.

Naime, njezin dečko, arhitekt Igor, s kojim je u vezi nekoliko godina,odlučio je kako je važnije da je na fotografiji ona, negoli dupin. Njezina mu je pozadina, čini se, bila ljepša.

'Nakon danonoćnih proba za predstavu 'Od Bele do Isabelle' i uspješno obavljene premijere u sklopu festivala Miroslav Krleža došlo je vrijeme za odmor, pa sam s tatom i dečkom skoknula na nekoliko dana na našu malu jedrilicu. Vjetar nam nije baš išao na ruku i s obzirom da smo imali malo vremena, nismo jedrili koliko smo se nadali, ali smo zato vidjeli dupine. Spustili smo jedro, promijenili smjer i odmah krenuli za njima. Putem sam pobacala odjeću sa sebe u nadi da ćemo im se dovoljno približiti kako bih skočila među njih, ali su nam, nažalost, zbrisali', rekla je glumica za tportal.

Spremna za odmor! Još samo 35 dana!??#summer2016 #loveelfs #elfs

Fotografiju objavljuje Petra Kurtela (@petrakurtela)

Lijepa Petra odmara se na jedrilici s ocem i dečkom Igorom

Delfini nam se igraju pred nosom ali sve sto je Igor uhvatio je moja rit.#sailing #adriatic #coast #seaside #croatia

Fotografiju objavljuje Petra Kurtela (@petrakurtela)

'Delfini nam se igraju pred nosom, ali sve što je Igor uhvatio je moja rit', napisala je Petra ispod fotografije

Petra Kurtela nedavno je boravila u Cannesu, u kojem se kao prva Hrvatica s ulogom u filmu koji konkurira za Zlatnu palmu prošetala tamošnjim crvenim tepihom na jednom od najpoznatijih filmskih festivala. Za tu prigodu odabrala je elegantnu vintage haljinu Linee Exclusive, uz koju je nosila konavoske naušnice. Plavokosa glumica glumi u filmu 'Sieranevada' rumunjskog redatelja Cristija Puiua.