POMEO GA S POZORNICE

Tjelohranitelj Jay-Zja napao obožavatelja

05.03.2010 u 13:47

Bionic
Reading

Agresivnost prema znatiželjnim medijima Jay-Z je pokazao još prošle godine na ljetovanju kad je njegov tjelohranitelj izudarao dubrovačkog snimatelja. No da ni obožavatelji ne prolaze dobro kad je slavni reper u pitanju, dokazuje snimka nasilnog izbacivanja posjetitelja sa stagea

Dok su Jay-Z i njujorški reper Memphis Bleek u srijedu navečer u Washingtonu zabavljali publiku, iza njihovih se leđa odvijala mala drama. Naime, jedan je obožavatelj iz publike uspio probiti lanac osiguranja i prilično mirno i sigurno došetati se na pozornicu.

Nepoznati muškarac nije djelovao nimalo agresivno, došetao se do Jay-Z i zaplesao iza njegovih leđa. Nočim je to spazio pjevačev osobni tjelohranitelj, obrušio se na njega kao da će upravo zaigrati u finalu utakmice američkog nogometa. Obožavatelja je naprosto pomeo sa stagea, a jadnik je sletio na pod u oku nimalo ugodnom prizoru.

Status zvijezde i same zvijezde često teško podnose, ali demonstracija boksačkog i ragbi talenta rijetko je kad nužna. To vrlo dobro zna i Dragan Banović, dubrovački snimatelj, koji je u kolovozu prošle godine nakon ponoći pokušao snimiti poznati par, Jay-Zja i Beyonce. Umjesto atraktivnih kadrova, dobio tri udarca nogom iznad stražnjice.