KRALJICA NINSKE PLAŽE

Tijelo Ive Jerković ostavlja bez daha

01.08.2016 u 11:44

Bionic
Reading

Jedna od najljepših Hrvatica, 35-godišnja Iva Jerković ponovno je ostavila bez riječi objavom fotografije s mora, na kojoj u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu pozira na mostu u Ninu

Lijepa Iva Jerković ponovno zavodi, barem putem Instagrama. Objavivši fotografiju na kojoj pozira na mostu u Ninu, gdje ljetuje svake godine, prikupila je gotovo dvije tisuće lajkova, a komentari su gotovo svi bili isti - 'prelijepa'.

Crni jednodijelni kupaći kostim s dubokim prorezom istaknuo je dodatno Ivino lijepo tijelo, a snažno oblikovanim nogama nisu bile potrebne ni cipele na visoku potpeticu da ih izduže. Zaogrnula se bijelim kaftanom i gledala u daljinu.

????

Fotografiju objavljuje ivajerkovic (@ivajerkovic)

Iva snimljena uz zalazak sunca na jednoj od ninskih plaža

Hello summer ☀️

Fotografiju objavljuje ivajerkovic (@ivajerkovic)

'Pozdrav ljetu' Ive Jerković

Iva je inače poznata kao izrazito simpatična, pristupačna i zapravo sasvim normalna djevojka iz susjedstva. Budući da u Ninu ljetuje otkada zna za sebe, ondje je sasvim obična Iva koju nitko ne doživljava kao poznatu osobu. Ipak, svojom pojavom ostavlja sve bez riječi, jer ona je jedna od onih sretnica koje i bez trunke šminke uvijek izgleda odlično.