NAGRADNJAČA

The Beatshakersi zatvaraju party sezonu u Aurori

30.08.2011 u 08:50

Bionic
Reading

Primoštenska ljepotica ove godine slavi 20. rođendan, a sezonu će 3. rujna završiti uz beogradski DJ dvojac The Beatshakers. Tportal.hr ovom prilikom poklanja svojim čitateljima 2x2 ulaznice

The Beatshakersi su svoj dobar glazbeni ukus izgradili na elektronskoj glazbi osamdesetih i devedesetih, što se može osjetiti u njihovim današnjim setovima. Živi setovi koji su njihovo najjače oružje odlikuju se glazbom koja ima dušu, a ne samo prazan beat.

Tehnička sposobnost rezultirala je odličnim tematskim house setovima koje prepoznaje i njihova vjerna publika čiji broj se svakim danom sve više povećava. The Beatshakers čine dva mlada, energična i talentirana momka koji su prokrčili svoj put na današnjoj house sceni plasirajući svoju radio emisiju, praveći svoje pjesme, radeći produkciju za druge umjetnike a najviše ostvarujući nesebičan kontakt s publikom gdje god se nalazili.

Aurora je 20 godina obilježila velikim slavljeničkim partijem krajem lipnja s preko dvadeset renomiranih HR DJ-a te ostatak ljeta gostovanjima poput Toma Novya, Davida Moralesa, Freemasonsa ili Edwarda Maye. Na završnom partiju warm up rade Mladen i Johnny I., a u cijenu ulaznice od 60 kuna očekuje vas i konzumacija pića.

Po dvije ulaznice su osvojile:

Maja Pajnić
Suzana Majcunić