IVA GOLUŽA

'Teško smo proživjeli posljednje dane'

06.02.2015 u 11:52

Bionic
Reading

Nakon što je izbornik hrvatskog rukometne reprezentacije Slavko Goluža podnio neopozivu ostavku priznavši kako je javna kritika bila prevelik teret za njegovu obitelj, njegova supruga Iva najavila je za tportal mir u obitelji

'Apsolutno podržavam supruga u njegovoj odluci. Vrlo smo teško proživjeli posljednje dane. Sada će naša obitelj napokon imati malo mira i tome se svi veselimo!' priznala je tportalu Iva Goluža, supruga izbornika hrvatske rukometne reprezentacije koji je danas podnio neopozivu ostavku.

Kao jedan od razloga ostavke Goluža navodi i oštre javne kritike koje su bile prevelik teret za njegovu obitelj. Hrvatska je Svjetsko prvenstvo u Kataru zaključila na šestom mjestu što joj je najgori rezultat na svjetskim prvenstvima od 2001. godine.

Kako su sportski uspjesi i neuspjesi često bili sjeme razdora u braku Slavka i Ive, supružnici će sada nakon dugo vremena imati vremena za sebe i sina Ivana. Još na početku Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru Iva je izjavila kako nikad nije bilo lako biti Slavkova supruga zbog konstantnog pritiska javnosti, no sad kad je s tim gotovo, napokon može odahnuti.


Slavko Goluža već je u nekoliko navrata naglašavao kako je zahvalan supruzi i sinu koji su mu najvažnija podrška u najtežim trenucima i uvijek dolaze ispred svega. Stoga ne čudi što je čvrsto stao iza svoje današnje odluke.