ODLIČNO DRUŠTVO

TBF nultog dana INmusica uz Alice in Chains

31.05.2010 u 15:23

Bionic
Reading

Nultog dana T-Mobile INmusic festivala nastupit će The Beat Fleet i Alice in Chains

Već prvim albumom Ping-Pong: umjetnost zdravog đira, TBF-ovci su izborili posebno mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni. Prvijenac je donio tekstove kroz koje se provlači socijalna nota, a glazbene podloge izdvojile su ih, kako od hrvatske, tako i od svjetske hip-hop produkcije.

Tekstovi koji realno i kritički komentiraju hrvatsku javnost obilježili su i njihove sljedeće albume – Uskladimo toplomjere (2000), Maxon Universal (2004) i Galerija Tutnplok (2007). Posebnosti posljednjeg albuma 'Galerija Tutnplok' pridonijelo je i njegovo likovno oblikovanje – koncept albuma pratila je izložba radova dvanaestorice splitskih umjetnika, a omot je ujedno predstavljao njezin katalog.

Albumi su im redom odlično prihvaćeni i što se tiče publike i što se tiče kritike te višestruko nagrađivani, a s nestrpljenjem se očekuju dva nova izdanja najavljena za ovu godinu – unplugged album Perpetuum fritule te najnoviji studijski uradak. TBF-ovce ćete imati prilike poslušati na djelu nultog dana T-Mobile INmusic festivala, kad će praviti društvo bendu Alice in Chains

TBF: Heroyix