ŠUŠKA SE

Tajno vjenčanje Russella Crowea i udovice 'lovca na krokodile'

22.11.2016 u 11:46

Bionic
Reading

Da je slavni australski glumac, zvijezda 'Gladijatora' Russell Crowe ponovno zaljubljen, šuška se još od početka godine. Navodno mu je srce zarobila Terri Irwin, udovica slavnog 'lovca na krokodile' Stevea Irvina. Iako su oboje to demantirali, izvori bliski paru govore da u toj priči ipak ima istine te da u 2018. godini planiraju i vjenčanje, a prije toga javnosti će objaviti da su u vezi

O ljubavnoj vezi glumca Russella Crowea i udovice 'lovca na krokodile' Stevea Irvina Terri Irwin, počelo se šuškati već početkom godine. No njihovi agenti brzo su ušutkali te glasine. Ipak, prema pisanju australskog magazina New Idea, ovo dvoje 52-godišnjaka ne samo da je u vezi, već i planiraju tajno vjenčanje. Kako pišu, par namjerava uskoro javno objaviti svoju vezu, prvenstveno zato što je Terri više ne želi tajiti.


Russell Crowe s bivšom suprugom Danielle Spencer i sinovima
Charlesom i Tennysonom

'Ono što ih povezuje je to da su oboje bili uvjereni da više nikada neće pronaći pravu ljubav. Russell se dugo borio i patio zbog razvoda od voljene Danielle, a Terri je uporno tražila nekog tko će biti poput Stevea', rekao je izvor blizak paru te dodao kako su Crowe i Terri već odlučili da će imati malo i intimno vjenčanje 2018. godine.

Na te napise smijehom je reagirala Terri Irwin te je dala izjavu za Daily Mail Australia: 'Svi ovi napisi su lažni. Russell i ja nismo u vezi i sigurno ne planiramo vjenčanje.' Ipak, ovo nije prvi put da su mediji povezali ovo dvoje Australaca, a tome su svjedočili i susjedi Terri Irwin koji tvrde da je zvijezda filma 'Gladijator' viđen polugol na balkonu luksuzne vile obitelji Irwin. 'Istina je da su oboje u sličnim pozicijama i imaju puno toga zajedničkog - djecu, u potrazi su za ljubavi i imaju svoje karijere. Bilo je pitanje vremena kada će se među njima roditi ljubav', tvrdi izvor.


Steve Irwin preminuo je 2006. godine nakon uboda raže tijekom
snimanja novog dokumentarnog filma


Terri Irwin s djecom Bindi i Robertom

Russell Crowe dugogodišnji je prijatelj obitelji Irwin, a na svom službenomprofilu na Twitteru redovito 'retvita'postove Terri Irwin vezane uz njezinog pokojnog supruga. Od Danielle Spencer rastao se 2012. godine, nakon devet godina braka, tijekom kojeg su dobili sinove Charlesa i Tennysona. Razlog njihovog razvoda navodno je bio njegov pretrpan raspored, zbog kojeg je često bio odvojen od obitelji. No ostali su u prijateljskim odnosima.

Terri i Steve Irwin u braku su bili od 1992. godine, a njegova prerana smrt 2006. godina rastužila je cijeli svijet. Poznati 'lovac na krokodile' preminuo je tijekom snimanja novog serijala od uboda raže. Iza sebe je ostavio udovicu Terri i dvoje djece - kćer Bindi i sina Roberta

Zanimljivo je kako Terri i bivša supruga Russella Crowea, Danielle, fizički jako nalikuju, a isto vrijedi i za slavnog glumca i prerano preminulog Stevea Irwina.