DAY ZERO

T-Mobile INmusic festival produljen za jedan dan

20.05.2010 u 14:37

Bionic
Reading

T-Mobile INmusic pripremio je još jedno iznenađenje za posjetitelje - dodaje se još jedan, Day Zero ili 'nulti dan', 21. lipnja na Otoku hrvatske mladeži, a za sve koji imaju festivalsku ulaznicu on je besplatan

Nulti dan, koji će se održati 21. lipnja, otvorit će peti po redu T-Mobile INmusic festival, a lista izvođača bit će objavljena za nekoliko dana. Nulti dan festivala odvijat će se isključivo na glavnom, T-Mobile stageu i noćnom šatoru gdje se nastavlja zabava do jutarnjih sati, dok će se ostale pozornice otvoriti idući dan festivala, 22. lipnja.

Posebna pogodnost jest to da festivalska ulaznica vrijedi za sva tri dana, a svi posjetitelji se mole da ne skidaju narukvice tijekom cijelog festivala.

Dosad potvrđena imena na T-Mobile INmusicu: Massive Attack, Billy Idol, The Flaming Lips, LCD Soundsystem, Morcheeba, !!!, Pendulum, Rise Against, Flogging Molly, Broken Social Scene i mnogi drugi.

Uz glazbeni program, posjetitelje očekuje šest dana boravka u festivalskom kampu gdje će moći uživati i u kupanju, sportu, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske.

Cijena festivalskih ulaznica iznosi 490 kuna, odnosno 440 kuna s popustom za korisnike T-Mobilea, dok cijena kamperskih ulaznica iznosi 180 kuna. Festivalske i kamperske ulaznice moguće je kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj.