MIA BEGOVIĆ

'Svoj 53. rođendan provela sam u traumi'

12.01.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Umjesto rođendanskog slavlja s obitelji i prijateljima, poznata glumica jučerašnji je dan provela u bolnici, u kojoj su se liječnici cijelo jutro borili za život njezinog strica

'Život jednog velikog umjetnika jučer se ugasio, no jedan život bio je spašen i to mi je bio najljepši poklon za moj 53. rođendan', kaže Mia Begović, a jučerašnji dan provela je s majkom u zagrebačkoj bolnici u kojoj su se liječnici borili za život njezinog strica.

'Dundo je dobio kroničnu upalu koja se s obzirom na njegovih 87 godina zakomplicirala i mogla ga je stajati života, no na vrijeme smo reagirali. Još nismo dobili sve nalaze, ali doktori su rekli da se izborio za život i da će biti dobro. Toliko sam sretna zbog toga da mi više ništa nije važno. Slavim njegov život i to je bio moj rođendan', iskrena je bila zagrebačka glumica, a prijatelji i kolege jučer joj nisu propustili čestitati njezin dan.

Svoje prijašnje rođendane Mia je nerijetko slavila radno, no ovaj je, kaže, bio obilježen strahom, nadom i na kraju srećom. A što misli o svojim pedesetima, koje su joj napokon donijele životni mir?

'Svih ovih godina tražila sam previše od sebe i drugih, a sad sam se konačno pomirila sa sobom, što je preduvjet za sve dobro u budućnosti, pa i za pravu ljubav', zaključila je nedavno.