MICKEY ROURKE

Svećenik me spasio od samoubojstva

  • Autor: K. D.
  • Zadnja izmjena 08.10.2009 08:26
  • Objavljeno 08.10.2009 u 08:26
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Rourke je izjavio da mu je, nakon perioda totalnog samouništavanja alkoholom i drogom, život spasio katolički svećenik. Bio je na rubu samoubojstva kada se obratio Crkvi za pomoć

Holivudski luzer koji se izdigao iz pepela posljednjim filmom Hrvač prepričao je novinarima kako ga je svećenik spasio od suicida. Jednog se je dana pogledao u zrcalo i ugledao sebe kakvog ga zapravo drugi vide. 'Vidio sam svoj oklop i ukenjao se od straha', kaže glumac.

Tada se obratio Crkvi za pomoć. 'Posjećivao sam svećenika neko vrijeme i zaustavio me u pokušaju da si prospem mozak. Odlazili bismo u podrum, nalio bi mi čašu vina, pušili bismo, a onda bismo počeli zajedno moliti. Trebao sam i psihijatra, pa sam se prisilio da odem i na to', priča Rourke.

Mickey je s vremenom naučio kako ne dozvoliti ljudima da ga diraju gdje je najtanji, kako pronaći što u njemu pokreće sav bijes i što ga nagoni da odbacuje stvari. 'Nisam propustio skoro nijednu seansu sa psihijatrom u 10 godina. Za to je potrebna snaga volje', zaključuje zvijezda koja vuče traume od odnosa s nasilnim očuhom.

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi