PAVEL KAO ZADNJI HEADLINER

Sve spremno za peto izdanje Gričevanja

17.09.2015 u 09:00

Bionic
Reading

Street jamom Mikija Solusa na terasi pivnice Ožujsko pub najavljeno je peto izdanje Gričevanja, zagrebačkog festivala glazbe i kulture koji će se ove godine održati od 24. rujna do 4. listopada na platoima Gradec i Tuškanac

TBF, jedan od najutjecajnijih bendova u regiji u četvrtak, 24. rujna, kao što je dobro poznat svim glazboljupcima, označit će početak novog Gričevanja.

Gričevanje će se ove godine udružen s Device_artom, Space Festivalom i Galerijom Klovićevi dvori u zajedničkom pokretu 'Na Gornjem gradu' održati tijekom 11 dana, od 24. rujna do 4. listopada na tri lokacije - Plato Gradec, Galerija Klovićevi dvori i krov garaže Tuškanac.

Što se sve može očekivati od ovog glazbenog festivala inspiriranog starozagrebačkim legendama o vješticama, okupljenim medijima, izvođačima te prijateljima festivala otkrili su danas Marko Matošić iz Gričevanja i Tina Puhalo Grladinović, voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare.

Ožujsko pivo kao pokrovitelj svih kvalitetnih urbanih glazbenih događanja pridružilo se i ovom izdanju Gričevanja u ulozi glavnog partnera.

Tim je povodom Marko Matošić otkrio posljednjeg headlinera, grupu Pavel čiji se koncert očekuje na Gričevanju 27. rujna. Uz najavu Pavelovog koncerta, predstavio je i popratni program Gričevanja. Od svakodnevnih after partyja u Klovićevim dvorima izdvojio je one 24. rujna uz dvojac Banana zvuk u sastavu Luke iz TBF-a i Yurija iz Stillnessa, 26. rujna producenta i DJ-a Eddyja Ramicha, 30. rujna 'Ričevanje' Radio Studenta uz DJ-a Filipa Ridžičkog, 3. listopada Phillitchevanje te 27. rujna i 4. listopada program Šlagerstep – večer šlager hitova uz DJe Mister Šlager i Mister Step. Na platou Gradec koncerti, 25. rujna Baden Baden i 2. listopada Plastic Knives.

Snažnu vezu između Gričevanja i popularne Žuje objasnila je Tina Puhalo Grladinović: 'Izuzetno nas veseli to što se i ove godine Ožujsko pivo pridružuje Gričevanju u ulozi glavnog partnera. Iznimno smo ponosni na ovu suradnju i sudjelovanje u ovom urbanom projektu jer Gričevanje i Žuja imaju nešto zajedničko - oboje dolaze iz samog centra grada i žele svojim vjernim ljubiteljima ponuditi najbolje što imaju – vrhunsku glazbu i vrhunsko pivo. Kao nezaobilazni pratitelj ovog festivala možemo sa sigurnošću reći da dobre atmosfere neće nedostajati te vas još jednom pozivamo da dođete u samo srce Zagreba na dobar provod i omiljenu žuju.'

Svi su koncerti i popratni sadržaji na Gričevanju besplatni.