BIPA FASHION.HR

Suzdržana Nataša Janjić i tajanstveni osmijeh Petre Dugandžić

17.03.2016 u 10:20

Bionic
Reading

Druga večer Bipa Fashion.hr-a predstavila je samostalnu kolekciju dizajnera Roberta Severa, a on je tom prigodom proslavio i 15 godina rada. Brojna poznata lica društvene scene podržala su ga iz prvog reda, uključujući glumice Natašu Janjić, Mariju Borić, Petru Dugandžić, Tijanu Pečenić, Vandu Winter, Petru Kurtelu, ali i pjevačicu Ninu Badrić te voditeljicu Sanju Doležal, koja je na reviju došla u pratnji svog sina Luke

Povratak u hipijevsko doba uz iznimno nosivu kolekciju Roberta Severa, koja je odisala bogatim koloritima, nisu propustile domaće ljubiteljice mode. Tako je pažnju plijenila glumica Petra Dugandžić pojavivši se u pratnji supruga Saše Vranjkovića.

Lijepa glumica za reviju je odabrala plavu haljinu s vrlo zanimljivim crnim kaputićem, a cijeli je styling upotpunila žutim sandalama i Severovom krunom. Glumica je također cijelu večer sakrivala trbuh te time potaknula šuškanja o mogućoj trudnoći.

Glumica Marija Borić je pronašla vremena u svom rasporedu, popunjenim brojnim predstavama, za malo modnog uživanja. U lepršavoj haljini zagasite kombinacije narančaste, crne i bež nijansi te s trendi pletenicama izgledala je odlično, a otkrila je i kako se u posljednje vrijeme upravo tako i osjeća.

'Svaki dan si pronađem barem 20 minuta samo za sebe. S obzirom na količinu posla, predstava i proba, shvatila sam da je to nešto što mi je itekako potrebno. I to vrijeme provodim ovisno o raspoloženju. Nekada čitam knjigu, nekada samo legnem, a nekada jednostavno gledam u svoje brege kroz prozor. A uskoro dolazi i Uskrs, kojem se jako veselim. Već sam pokupovala i neke lude, šarene i sjajne boje sa šljokicama, ali neće izostati ni tradicionalno bojanje ljuskama luka i uzorcima djetelina i cvijeća', izjavila je Marija.

I glumica Nataša Janjić plijenila je pozornost bijelim kombinezonom preko kojeg je prebacila svileni kaputić i elegantnu maramu. Francuski chic koji je odabrala idealno joj je pristajao, a njezinim stopama u malo drugačijem izričaju išla je i glumica i pjevačica Vanda Winter. Na bilo kakve upite sinoć Nataša je odlučila ostati - bez komentara.

Odabravši kreaciju iz jučer prikazane kolekcije modnog dvojca eNVy room, Vanda se poigrala crno-bijelom i crvenom bojom, što je bilo pravo osvježenje.

U klasičnoj maniri manje je više zablistala je glumica Tijana Pečenić odabravši klasičnu malu crnu haljinu i crne salonke, a za crne nijanse odlučio se i glumac i redatelj Miran Kurspahić u pratnji arhitektice Nine Mije Čikeš. Eklektičan par plijenio je poglede zbog Kurspahićeve rokerske kombinacije i Ninine retro elegancije koju je upotpunila upadljivom bundom.

Voditeljica i pjevačica Sanja Doležal reviju je pratila u društvu sina Luke, a za svoju haljinu sjajnog materijala i zanimljivu frizuru dobila je brojne komplimente.