BORIS ROGOZNICA

'Supruga Doris je moja najveća obožavateljica'

Boris Rogoznica sa sinom Donatom

Boris Rogoznica sa sinom Donatom

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Suprug glumice Doris Pinčić Rogoznica nakon prvog autorskog singla 'O čemu razmišljaš u snu' nastavlja glazbenu karijeru. Ovih dana predstavio je svoj drugi uradak

'Za novu pjesmu 'Na mojim rukama' inspirirao me sin Donat. Uspavljujem ga često na rukama pa mi se taj čin učinio kao lijep motiv da od njega napravim pjesmu. Jednu večer kad sam ga uspavao sjeo sam i zgotovio je', otkrio je Boris Rogoznica. Suprug glumice Doris Pinčić Rogoznica pjesmu je, kaže, napisao 'u dahu'.

'Za sada idem kroz mala vrata na glazbenu scenu. Prije pet godina sudjelovao sam u natjecateljskom glazbenom showu, u kakvom se može postići velika slava, a isto tako se ona može brzo ispuhati pa sam se na tom primjeru uvjerio da to nije način na koji se može napraviti nešto trajno i kvalitetno. Jer danas na sceni nema nekih velikih zvijezda koje su potekle iz takvih showova. Smatram da trebam ići polako i sigurno', tvrdi daroviti Zadranin. Drago mu je kad mu se na društvenim mrežama jave nepoznati ljudi koji komentiraju njegove skladbe.

'Za sada su to lijepe riječi, pohvale. Najdraže mi je čuti kad mi kažu da je ono što radim drukčije od većine onoga što je danas na sceni. Neki se služe golim ženskama i skupim automobilima, a mene to ne zanima ni u privatnom životu ni u karijeri', ističe Boris. Želja mu je u budućnosti raditi i za druge izvođače.

'Želim se dokazati prije svega kao autor. To mi je čak bila prvobitna ideja - pisati i skladati za druge glazbenike', otkrio je. Njegova najveća inspiracija su događaji iz života.

'Uvijek me inspirira pojam vremena, smrtnosti, prolaznost života. Općenito volim duboke teme i ne volim banalne stihove u pjesmama', kaže Boris. Dodaje kako mu je veliki glazbeni uzor Gibonni.

'Volim ga i zbog stvaralaštva i načina privatnog života za svaku pohvalu. On poštuje svoju obitelj i uspješno odjeljuje privatno od poslovnog, a istodobno je vrlo talentiran. Osim njega, volim Arsena Dedića i Đorđa Balaševića', ističe. Prva njegove pjesme čuje supruga Doris.

'Ona je moj najveći obožavatelj. Mogu napraviti bilo kakvu pjesmu, a ona će uvijek poštivati moje pjesničko stvaralaštvo i pružati mi veliku podršku', otkrio je Boris.

Filip Brala/PIXSELL

Filip Brala/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Filip Brala/PIXSELL


Glumica Doris prva čuje suprugove skladbe

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!