INDIRA VLADIĆ

'Suprug me prati na revije, ja njega na moto utrke'

20.03.2016 u 09:27

  • +15

Poznati na petoj večeri BIPA Fashion.hr

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletić/Pixsell

Bionic
Reading

Brojni poznati sinoć su prisustvovali zadnjoj večeri modne manifestacije Bipa Fashion.hr na Zagrebačkom velesajmu pogledavši nove kreacije Ivice Skoke, Ana Marije Ricov, Martine Felje i Zorana Aragovića kojeg je jučer došla podržati i Indira Vladić u pratnji supruga Miroslava Levaka. Ovih blagdana supružnici su odlučili ispuniti si jednu malu želju, a o čemu se točno radi, pjevačica je otkrila za tportal

'Večeras sam došla podržati svog dragog prijatelja Zorana Aragovića koji je između ostalog i moj modni savjetnik u Voiceu. Jako mi se sviđa njegov rad, a imala sam prilike i vidjeti novu kolekciju još dok je nastajala i veseli me kako će sve izgledati na pisti. Večeras je sa mnom i suprug s kojim sam dogovorila kompromis - on sa mnom na revije, ja s njim na moto trke (smijeh).

Posljednji su mjeseci pjevačici Colonije bili ispunjeni brojnim obavezama zahvaljujući angažmanu u drugoj sezoni showa The Voice Najljepši glas Hrvatske. Ovaj put, priznaje, manje je stresno nego prošle godine.

'Voice sada ide drugu sezonu i moram priznati da je puno lakše cijeloj ekipi. Prošle godine smo sa svime tek krenuli, trebalo nam je malo vremena da pohvatamo koncept i način rada, a sada sve ide kao podmazano. Moj tim čine samo žene, tako da je prava girl power atmosfera. Puno radimo, ali se istovremeno i dobro zabavljamo', kaže Indira.

Planira li predahnuti malo za uskrsne blagdane?

'Za Uskrs ćemo suprug i ja uspjeti pobjeći malo na put. Jako volimo Italiju i atmosferu koju ima, tako da se nadamo da ćemo ondje bojati jaja i uživati.'

Večeras sam s curama uživala u modi! Došle smo pogledati novu kolekciju Zorana Aragovića! ?? #BiteMyStyle

Posted by Colonia on Saturday, March 19, 2016

Mi smo spremne za večeras! #timIndira #thevoicehrt

Posted by Colonia on Saturday, March 19, 2016