VRIJEDNE NAGRADE

Sudjelujte u post festum natječaju 4. Avvantura festivala

09.09.2013 u 11:10

Bionic
Reading

Iako je završio 4. po redu Avvantura Festival Film Forum Zadar, filmski festival koji u lijepom zadarskom okruženju spaja ozbiljan filmski posao i opuštenu atmosferu, donosi nove filmove, brojne hrvatske premijere, atraktivne i ugledne goste te, iz godine u godinu, privlači sve veći broj publike, njegov kreativni natječaj upravo počinje

Vjerujemo da ste zabilježili posebnu atmosferu koja je vladala Zadrom za vrijeme ovogodišnjeg Festivala, stoga organizatori žele da svoje fotozabilješke podijelite s njima i da im pomognete napuniti fotoalbum#avvantura Impressions 2013. na Facebooku!

Pregledajte svoje fotogalerije, odaberite fotografije i do 30. rujna zalijepite na zid ili pošaljite na: pr@filmforumzadar.com jer najkreativnije fotografije se nagrađuju vrijednim nagradama.

Stručni žiri koji čine ugledni gosti Festivala u sastavu: Mare Milin, Arta Dobroshi i Piotr Czerkawski pregledat će sve pristigle fotografije i do 5. listopada objaviti imena najboljih. Tri najkreativnije objave nagradit će se vrijednim nagradama:

- paket ulaznica za 5. Avvantura Festival, viski Jameson i smartphone Samsung S 3 Mini powered by HT
- paket ulaznica za 5. Avvantura Festival i viski Jameson
- paket ulaznica za 5. Avvantura Festival.

Pokažite kako je 4. Avvantura Festival Film Forum Zadar izgledao kroz vaše oči. Foto #avvantura počinje!

*Sudjelovanjem u kreativnom nagradnom natječaju potvrđujete da je sadržaj koji ste kreirali vaše autorsko djelo i da se, u dogovoru s organizatorima, može koristiti u promotivne svrhe Avvantura Festivala.

*Molimo vas da ne prijavljujete radove koji vrijeđaju na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi te da se pridržavate bontona društvenih mreža.

283858,283408,283289,283176