BOGAT GLAZBENI PROGRAM

Što vas očekuje na glavnom zagrebačkom trgu?

29.11.2012 u 12:05

Bionic
Reading

Nađete li se u potrazi za božićnim poklonima na Trgu bana Jelačića, pozivamo vas da šoping završite u velikom stilu pod šatorom, jer tu ćete moći odmoriti svoje umorne noge, okrijepiti se raznim vrstama kobasica, zasladiti tradicionalnim fritulama, a za 'brze i žestoke' tu je rakija bar, sve to uz bogati DJ i glazbeni program

Podsjećamo da u subotu, 1. prosinca od 21 sat nastupa kultni zagrebački sastav Boa, koji najavljuje odličnu svirku i zabavu, a za sve fanove pripremaju i potpisane CD-ove zadnjeg albuma po promotivnoj cijeni. U nedjelju, 2. prosinca, slijedi nastup benda KIZO SHOW, sastavljen od eminentnih glazbenika hrvatske glazbene scene koji garantiraju dobru glazbu i još bolji show!

Od ponedjeljka zabavljat će vas:

3. prosinca, LIVESTREAM BAND – sastav je mješavina mladosti i iskustva iz zagrebačke Dubrave. Iza sebe imaju velik broj svirki, kako u klubovima (Mr Q, 8 ball, Jelen itd.) tako i na velikim festivalima (Samoborski fašnik, Festival vatrometa, Bundekfest...), humanitarnim koncertima... Sviraju brojne pop-rock domaće i strane hitove, a svim posjetiteljima osigurava odličnu zabavu uz svoje obrade!

Nastupaju: Branimir (vokal, akustična gitara), Franjo (vokal, klavijature), Robert (vokal, bas gitara), Vladimir (električna gitara) i Marko (bubnjevi).

4. prosinca, EMINA ARAPOVIĆ – glazbenica vrsnih vokalnih mogućnosti pjeva blues, metal i rock te osim izvrsnih izvedbi i autorskih pjesama, ona je ugodna i oku. U šatoru na glavnom zagrebačkom trgu nastupit će 27. studenoga te 4, 11, 18. i 25. prosinca s Alenom Opačićem na električnoj/acustic gitari, Željkom Topalušićem– Žacom na bas gitari i Goranom Markićem na bubnjevima i udaraljkama.

6. prosinca, ROCKHEADS – sviraju Rock'n'roll, a sastav čine Saša Novaković Sale, basist i vokal, Zlatko Bebek Bebagitarist i Robert Jurčec Muha, bubnjevi. Čut ćete AC/DC, ZZ Top, Whitesnake Cult i slične pjesmice, garantiramo dobru svirku i dobru zabavu – poručuju članovi banda.

7. prosinca, SVEGA CITY - grupa Svega City osnovana je 2007. godine, a danas su članovi grupe: Goran Gračanin – vokal (EX Krvna grupa, Peti Element Old Scout band), Igor Matković – klavijature i vokal (EX Renato Matessi & Zvijezde), Damijan Milenković – bas i vokal, Dragomir Herendić – gitara i vokal (EX Jura Stublić & Film, Peti Element, Zabranjeno Pušenje). Kad se sve zbroji i oduzme, Svega City ima itekako dobar glazbeni staž i osebujno iskustvo na glazbenoj sceni. Whitesnake, Deep Purple Van Halen U2, Dire Straits i drugi glazbeni timovi povod su njihove mašte i osebujnog glazbenog repertoara koji jednostavno zrači sigurnošću i vrhunskim izvođenjem.

8. prosinca, NEKI TO VOLE VRUĆE – dvojac Đimi i Šomi, koji iza sebe imaju hitove 'California', 'Medu moj i šećeru', 'Reci da', 'Jeans generacija',' Teška vremena', 'Kakva noć', 'Snježana'... zasigurno je ostavio svoj pečat na generaciju 80-ih i svakako budi lijepe uspomene. Njihovi nastupi začinjeni su s puno 'safta' i 'vibre' te kvalitetnog muziciranja, što publika dakako zna prepoznati i nagraditi. Svi ljubitelji njihove glazbe kao i oni željni dobre zabave neka si rezerviraju subotu, 8. prosinca od 21 sat za Neki to vole vruće!