SAVJETI BORNE RAJIĆ

Što sam naučila od Tesle i Einsteina?

24.07.2015 u 09:35

Bionic
Reading

Bestseler Rhonde Byrne 'Tajna' oduševio je svijet, a za njim je posegnula i Borna Rajić. U novom videoklipu za tportal analizirala je pročitano štivo koje joj je, između ostalog, pomoglo da još bolje upozna zakone privlačnosti

'Kad sam pročitala knjigu i pogledala dokumentarac, nisam bila posebno oduševljena. S vremenom sam saznala da su iz knjige izbačeni ključni dijelovi jer su bili previše revolucionarni za široke mase', ispričala je Borna.

'U knjizi 'Tajna' ne spominje se riječ 'vibracija', a po meni je to bilo neophodno da bih shvatila o čemu se radi. Jer ja sa svojim izrazito naglašenim analitičkim umom moram nekako shvatiti uzrok i posljedicu i pronaći neku logiku. Nije mi dovoljno dati samo naputak ili savjet jer mi svi imamo određena podsvjesna uvjerenja koji su prepreka da bismo usvojili neku tehniku. Tako je vjerojatno i kod mene ukorijenjena neka odbojnost prema svemu što ne razumijem.'

'Uvijek u svojoj filozofiji, psihologiji i duhovnosti tražim neku znanstvenu i fizičku komponentu koja bi na neki način pomogla da razbijem psihičke blokade. I zaista, kad sam naišla na uvjerenje koje su dijelili i Nikola Tesla i Albert Einstein, da je svemir jedno vibrirajuće polje, na neki sam se način više otvorila prema zakonu privlačnosti i rekla - Pa dobro, nisu valjda to samo bapske priče i marketinški trikovi', rekla je Borna.

Njena promišljanja o knjizi 'Tajna' pogledajte u videu:


Sljedeću videosnimku Borninih beauty i lifestyle savjeta tportal će ekskluzivno objaviti 7. kolovoza. Ako imate pitanja za Bornu Rajić, slobodno joj pišite na njezinu e-mail adresu: bornarajic3@gmail.com. Više o Borni potražite i na instagram.com/bornarajic i bornarajiclifestyle.com.