TAYLOR LAUTNER

Što muči vukodlaka Jacoba?

20.11.2012 u 16:02

Bionic
Reading

Za zvijezdom sage 'Sumrak' uzdišu milijuni fanova te popularne vampirske franšize, no mladi američki glumac otkrio je svoje strahove kad su u pitanju veze

Taylor Lautner koji je dobro poznat svim ljubiteljima Sage kao vukodlak Jacob Black, Bellin najbolji prijatelj, kaže da je danas puno oprezniji po pitanju ljubavnih odnosa.

Zgodni glumac priznaje da je pomalo paranoičan jer često ga muči misao da netko želi biti s njim samo zato što je slavan i bogat, a ne zbog njega kao osobe.

'Danas sam puno oprezniji kad su u pitanju ljubavni odnosi. Moram se zaštititi, a opet, ako podignete previsok zid, teško je biti otvoren i za ljubav. Nisam još siguran vjerujem li u ljubav na prvi pogled. Još uvijek sam vrlo mlad, pa vjerujem da ću puno više znati o tome kad budem stariji', rekao je Taylor.

Taylor ne krije da je romantična duša.

'Volim biti zaljubljen. Uživam u tom osjećaju', kaže Lautner kojeg su mediji povezivali s glumicom Lily Collins i country pop zvijezdom Taylor Swift.

Posljednji nastavak iz sage 'Sumrak', Praskozorje, 2. dio, odlično prolazi u kinima, kako u svijetu, tako i kod nas - film je tako u Hrvatskoj oborio čak pet rekorda samo u prvom vikendu prikazivanja!

Detaljnije o sagi 'Sumrak' možete saznati OVDJE