ŽENA U CRVENOM

Što Monica Lewinsky traži u Hollywoodu?

23.02.2015 u 20:30

Bionic
Reading

Nekad najslavnija pripravnica Bijele kuće ovih mjeseci ne propušta nijednu holivudsku zabavu pa se mnogi pitaju što jedna doktorica sociologije traži u holivudskom društvu i na glamuroznoj zabavi Vanity Faira gdje je najvažnije biti viđen

U crvenoj svilenoj haljini s velikim osmijehom na licu, odlično raspoloženu Monicu Lewinsky (41) bilo je teško ne zamijetiti na najvećoj zabavi taštine u Hollywoodu - partyju Vanity Faira.

Punih 14 godina Monica je pokušavala pobjeći od skandala s predsjednikom SAD-a Billom Clintonom, no i sama je prošle godine napokon priznala - neuspješno. Najpoznatija ljubavnica i pripravnica Bijele kuće nakon nekoliko godina života u Londonu, diplome na London School of Economics i doktorata iz psihologije vratila se u SAD.

Prošle godine ispovjedila se časopisu Vanity Fair, napisala i nekoliko članaka za nj koji su bili nominirani za National Award, a ove godine pojavila se i na crvenom tepihu njegove glamurozne zabave nakon dodjele Oscara. Mnogi se pitaju zbog čega inače povučena Monica sad odjednom tako silno želi pod svjetla reflektora. Nije propustila ni dodjelu Zlatnih globusa, a viđena je u prvim redovima na mnogim modnim događajima.

Nakon što je zbog skandala iz prošlosti neuspješno tražila pravi posao u svojoj struci, čini se da je Monica odlučila iskoristiti sve to u svoju korist ondje gdje za takvim pričama najviše žude - Hollywoodu. A kako, to ćemo tek doznati.