IZAZVALA POMUTNJU

Što kažete na Doris Pinčić kao fatalnu učiteljicu?

01.03.2017 u 07:24

  • +11

Horvatovi

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL press

Bionic
Reading

Mnogi su gledatelji jesenske hladne dane počeli provoditi pred malim ekranima i kroz radne dane u tjednu prate što se događa sa simpatičnom obitelji Horvat. Priliku glumiti u ovoj popularnoj seriji dobila je i Doris Pinčić Rogoznica

Glumica Doris Pinčić Rogoznica, koju možete gledati u dječjem glazbenom showu Zvjezdice u ulozi voditeljice, samo je jedno od zvjezdanih pojačanja glavnoj postavi popularne obiteljske serije RTL-a 'Horvatovi'.

Tako će Doris postati profesorica Violeta i od večeras postati dio zgoda i nezgoda velike obitelji, a svojim će učenicima, osobito Borni, osim hrvatskim jezikom i književnošću zadavati glavobolje i na drugim poljima.

Doris Pinčić Rogoznica tumači ulogu Violete, mlade profesorice koja dolazi predavati u Evin (Ana Ledenko), Bornin (Adnan Prohić) i Grgin (Vid Ćosić) razred. Grgi se svidi na prvi pogled, a u nju se ozbiljno zaljubi Borna. Njihov odnos će uzrokovati mnoge probleme i jednom i drugom. 'Horvatove' možete gledati od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u.