ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Što Jupiterov prolazak Vagom znači za vas?

20.09.2016 u 09:59

Bionic
Reading

Najvažniji astrološki fenomen godine zbio se 9. rujna kad je Jupiter iz Djevice ušao u Vagu, u kojoj će boraviti neprekidno do 10. listopada 2017. Jupiter u Vagi najviše će pogodovati pripadnicima znakova Blizanaca, Vodenjaka, Lava, Strijelca i Vage. U idućim će tjednima njegov pozitivan utjecaj osjećati rođeni na početku spomenutih znakova

Jupiterove će vibracije u idućih godinu dana sve znakove poticati na zajedništvo, ravnopravnost, pravednost, suradnju, pomirljivost i diplomaciju. Pod njegovim ćete utjecajem postati spremniji na dogovaranje i popuštanje. Bit ćete sposobniji sagledati situaciju s tuđe točke gledišta i prihvaćati tuđe argumente.

Najveće će profesionalne uspjehe postići oni koji se bave pravom, politikom, posredovanjem, oglašavanjem, odnosima s javnošću, svim oblicima umjetnosti, estetikom, kozmetikom, modom, dizajnom i arhitekturom.

U osobnim odnosima, najbolje ćete rezultate postići budete li uljudni, šarmantni, pomirljivi i puni razumijevanja za drugu stranu. Tek ako se ove taktike pokažu neučinkovitom, posegnite za oštrijim sredstvima.


Elegancija, njegovanost i diskretna šminka imat će još većeg učinka na okolinu nego ranije. Broj estetskih operacija bit će u porastu, a na njih će se odvažiti i neki koji su dosad odbacivali mogućnost uljepšavanja kirurškim putem.

Mnogi od onih koji su živjeli povučeno ili su odustali od prisnih veza, bilo ljubavnih ili prijateljskih, ponovno će poželjeti ojačati spone s drugima pa će se društveno aktivirati.

Neki do jučer zakleti samci počet će se opasno udvarati ili prihvaćati pozive na zabave i izlaske. Ishodi njihovih ljubavnih nastojanja ne moraju nužno biti pozitivni, ali im se neće moći predbaciti manjak truda.