SEVE, KARAN, GIULIANO...

Što je to okupilo splitske zvijezde na trogirskoj rivi?

06.05.2016 u 13:16

  • +6

Snimanje spota za Manta me ljubav

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Čagalj/Pixsell

Bionic
Reading

Zgodna žena u bijelom u centru pažnje jučer na trogirskom suncu bila je Severina, a povod okupljanju splitskih zvijezda Giuliana, Gorana Karana i Danijele Martinović bilo je snimanje spota za drugi singl mjuzikla 'Naša bila storija' Nenada Ninčevića

'Manta me ljubav' naziv je novog singla mjuzikla 'Naša bila storija' koji nikako da doživi svoju splitsku premijeru. Njegovi glavni junaci Severina i Goran Karan jučer su u društvu kolega u Trogiru snimali novi spot, a besprijekorno elegantna Seve blistala je u bijelom dok se Danijela Martinović odlučila za malo drugačiju i življu modnu varijantu.

Tjedan dana prije svog vjenčanja u studenom u Beogradu Severina je s Karanom snimala prvi spot za 'fetivi' mjuzikl o jednoj splitskoj ljubavi 70-ih godina prošlog stoljeća. Dugih sedam godina Ninčević i Karan radili su na ovom mjuziklu koji bi konačno trebao biti realiziran ovo ljeto.

'Karan i Ninčević napisali su prelijepe pjesme s još ljepšim tekstovima. Čarobne melodije, poput Tijardovićevih', rekla je Severina, a na njihovom snimanju u studiju bilo je suza svih koji su se našli za mikrofonom, miks pultom...

'Osim Severine i Tedija, suzu su pustili i drugi glazbenici. Nikša Bratoš plakao je na Severininu izvedbu, a producent Branko Paić kad je plaćao snimke i spot', otkrio je Ninčević.

Radnja mjuzikla smještena je u sedamdesete godine i pjeva o mladima iz dvije obitelji koje su ostale u zavadi nakon Drugog svjetskog rata. Priča o ljubavi Ane (Severina) i Duje, nogometaša Hajduka (Goran Karan), protkana je nizom peripetija, među kojima je i Anin pokušaj samoubojstva zbog neuzvraćene ljubavi, no ipak će imati sretan kraj. Kostime radi Matija Vuica.

Šta je svit - Severina i Goran Karan