ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Što donosi vladavina Djevice

27.08.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Od 22. kolovoza do 22. rujna u tijeku je vladavina Djevice, u kojoj se osim Sunca nalazi i Merkur i, još par dana, Jupiter. Ovo razdoblje najviše godi Jarcima, Bikovima, Rakovima, Škorpionima i samim Djevicama

Tijekom vladavine Djevice vaša se pažnja premješta na pitanja reda i higijene. Više no ranije bavit ćete se planiranjem, organizacijom, ispravljanjem pogrešaka, čišćenjem i preslagivanjem.

Detalji će vam biti važni i nećete smatrati posao obavljenim dok niste uklonili i sitne nepravilnosti. Ovo je vrijeme povoljno za poboljšavanje komunikacije u poslovnoj sredini ili s administrativnim službama.

Dok je Sunce ušlo u Djevicu, Venera u ponedjeljak 29. kolovoza napušta taj znak i seli u Vagu. Zahvaljujući tome, iduća četiri tjedna planet ljubavi i estetike bit će naklonjen Vagi, Blizancima, Vodenjaku, Lavu i Strijelcu.


Venera u Vagi mazi zračne znakove

Ne samo što će se pripadnicima ovih znakova otvoriti vrata ljubavne sreće, nego će imati uspjeha u kozmetičkim tretmanima, izboru odjeće, dizajnu i kreativnim poslovima.

Pod utjecajem Venere u znaku kojim vlada, svi će znakovi pri udvaranju biti skloniji korištenju šarma, elegancije, šminke i parfema nego nametljivosti i pritiscima. Budete li odbijeni ili ignorirani, nećete se bučno srditi, nego uvrijeđeno dignuti nos.

U međuljudskim ćete odnosima biti susretljivi i diplomatični, skloniji pregovorima i kompromisima, nego naređivanju i ultimatumima. Umjesto uvredama i psovkama, više ćete se služiti ironijom i cinizmom.

Najlošija strana Venerinog prolaska Vagom je oklijevanje, odgađanje i prepuštanje inicijative drugima. Zbog toga bi mnoge prilike za mnoge romantične i prijateljske odnose mogle ostati propuštene.