ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Što donosi Mekur u Jarcu?

19.12.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Merkur je ušao u Jarca 9. prosinca i tamo će boraviti do 1. siječnja. Ovaj Merkurov položaj povoljan je za Bika, Djevicu, Škorpiona, Ribu i Jarca, dok pomalo komplicira život Ovnu, Raku i Vagi

Kojem god znaku pripadali, vaše su misli i komuniciranje sada logičniji, uređeniji i organiziraniji. Jasnije opažate stvarnost i ispravnije razlučujete bitno od nebitnog. Razmišljate metodički i rasuđujete trezveno i praktično.

Zanimaju vas važne teme, konkretni podaci i opipljivi rezultati. Razgovarajte kao odrasli ljudi i iznosite uglavnom činjenice, izbjegavajući hvalisanje i trivijalnosti. Pri komuniciranju, morate voditi računa o tome kakav će utjecaj imati vaše izjave.

Bolja koncentracija na poslove

Ukoliko namjeravate prenijeti neku "tešku" poruku, pažljivo birajte riječi i zatim preuzmite odgovornost za reakciju koje ćete izazvati. Pazite da ne postanete previše kruti u razmišljanjima i postupcima jer bi vas drugi mogli vidjeti kao hladne i nepristupačne.

Pod ovim planetarnim utjecajem, misli su vam organiziranije pa vam je lakše koncentrirati se na zadatke. Merkur u Jarcu pogoduje konkretnom djelovanju pa je ovo izvrsno razdoblje za pretvaranje namjera u realnost. Nemojte puno odugovlačiti s akcijama, nego izradite plan i naposljetku ga provedite u djelo.